Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    С ДДС, с ДОД, че и осигуровки. Както и цената на маната, която продаде. Ей, Янчо, стига хвърля колегите в кахъри, за нереализирани приходи!
    Бат Тянко по горе потвърждава написаното от мене, сега излиза, че ти заблуждаваш хората за по ниски изкупни цени. Всички ние си плащаме ДДС, усигуровки и всички данъци наложени от държавата, затова на мен живота ми излиза 20% по ефтино от вашия, дори данък печалба ми е по малък от твоя, но да не навлизаме в тая болна тема.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Бат Тянко по горе потвърждава написаното от мене, сега излиза, че ти заблуждаваш хората за по ниски изкупни цени. Всички ние си плащаме ДДС, усигуровки и всички данъци наложени от държавата, затова на мен живота ми излиза 20% по ефтино от вашия, дори данък печалба ми е по малък от твоя, но да не навлизаме в тая болна тема.
    Жив и здрав! Възползвай се с каквото можеш, щом не нарушаваш "закона", няма лошо. А за заблудата, да запитам: освен теб има ли друг да се похвали с такава цена, че и по висока? Май не! Ето това ме навежда на мисълта, че е...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •