Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 420 от 677 ПърваПърва ... 320370410418419420421422430470520 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 4,191 до 4,200 от общо 6768
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Гогол, добро емче съм хвърлил щом досега си кълвял на него, хахаха. Ти може да търсиш контакт, но мене ме загуби още когато ме нарече лъжец. А дали не пиша така, за да не можеш да ми схванеш мисълта, а има хора схващат и ме разбират, дали бавно мислиш или нещо годинките се отразяват.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    В събота ходих да гледам едни кошери които, без много обяснение и при наличие според, моите разбирания на прекрани майки, края на Август- началото на Септеври направиха самосмяна! Заради пчелоядите, бях притеснен да ли ще се оплодят. Две те са се оплодили и пронесли, при едната имаше наличие на две яйца в някой от килийките, та си помислих че е търтовка докато не я видях.
    Третия, майката я виждах, до преди месец, но не снасяше. Отслабна и като резултат, от пчелен кошер се беше превърнал, в гнездо на оси! Толкова оси бях виждал само в една дупка в земята, превърната на осилище!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Отговора ти е характерен за такива които не могат да отговорят конкретно и точно на зададените въпроси и гледат да се измъкнат като плужеци от ситуацията.Такива хора не могат да ме обидят или засегнат,но след тях остава една гадна лепкава следа,която като изсъхне блести в различни нюанси,като на хамелеон.
    Загубата ти не е болка за умиралка. И все пак отговори им на младоците как се прави 30 кг мед от 20 л.сироп,иначе излиза че ги лъжеш във форума.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Отговора ти е характерен за такива които не могат да отговорят конкретно и точно на зададените въпроси и гледат да се измъкнат като плужеци от ситуацията.Такива хора не могат да ме обидят или засегнат,но след тях остава една гадна лепкава следа,която като изсъхне блести в различни нюанси,като на хамелеон.
    Загубата ти не е болка за умиралка. И все пак отговори им на младоците как се прави 30 кг мед от 20 л.сироп,иначе излиза че ги лъжеш във форума.
    Искаш сам да развивам(побутвам)конкурен цията без едно благодаря да са казали? По ми е добре да слушат теб и да пчеларстват по твоите методи, хаха. Който иска да се развива ми намира номера на телефона и звънни, а може да се видя с него и да му отговоря на всичките въпроси. Тази година пролетта, един софиянец отдели от времето си да се види с мен за половин час докато бях в София и му отговорих на въпросите. Пчелар е трета година с три кошера, като предните две е купувал мед, защото е слушал пчелари като теб, а тази изкара по 3 корпуса ЛР мед, защото направи това което му казах. Реално така разбрах, че моята технология може да се прилага и на голяма надморска височина за което съм му благодарен.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Оо....пааааа,Ухааааа,юбряяяя я!!!!!Циганката май е умряла щом стигнахме до тази ситуация да се самоизтъкваме сами. Сопри се,ще се роди и появи по–млада и ще те величае до небесата,ще те въздигне до ранга на гръмовержеца Зевс и атлетичния Аполон–е малко дефектирал,но все пак

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Аре знаем какви съвети даваш. Да си купи ГОЛЯМА хранилка. Ти можеш да даваш съвети единствено за хранилки, сиропи, тесто........Тая технология ще работи и на Луната.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Валка работи,работи.Живот и здраве да иззимят моите/божа работа/ще ти покажа как работи неговата система с малки подобрения от моя страна.
    Или ще излезне рой 2 тръвни или ще счупя рекорда над 100кила.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Валка работи,работи.Живот и здраве да иззимят моите/божа работа/ще ти покажа как работи неговата система с малки подобрения от моя страна.
    Нищо ново няма да ми покажеш.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Искаш сам да развивам(побутвам)конкурен цията без едно благодаря да са казали? По ми е добре да слушат теб и да пчеларстват по твоите методи, хаха. Който иска да се развива ми намира номера на телефона и звънни, а може да се видя с него и да му отговоря на всичките въпроси. Тази година пролетта, един софиянец отдели от времето си да се види с мен за половин час докато бях в София и му отговорих на въпросите. Пчелар е трета година с три кошера, като предните две е купувал мед, защото е слушал пчелари като теб, а тази изкара по 3 корпуса ЛР мед, защото направи това което му казах. Реално така разбрах, че моята технология може да се прилага и на голяма надморска височина за което съм му благодарен.
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Оо....пааааа,Ухааааа,юбряяяя я!!!!!Циганката май е умряла щом стигнахме до тази ситуация да се самоизтъкваме сами. Сопри се,ще се роди и появи по–млада и ще те величае до небесата,ще те въздигне до ранга на гръмовержеца Зевс и атлетичния Аполон–е малко дефектирал,но все пак
    Умната, че има вероятност да я объркате с русата.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Или ще хванеш някоя нозематоза и до там.

Страница 420 от 677 ПърваПърва ... 320370410418419420421422430470520 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •