Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Отговора ти е характерен за такива които не могат да отговорят конкретно и точно на зададените въпроси и гледат да се измъкнат като плужеци от ситуацията.Такива хора не могат да ме обидят или засегнат,но след тях остава една гадна лепкава следа,която като изсъхне блести в различни нюанси,като на хамелеон.
Загубата ти не е болка за умиралка. И все пак отговори им на младоците как се прави 30 кг мед от 20 л.сироп,иначе излиза че ги лъжеш във форума.
Искаш сам да развивам(побутвам)конкурен цията без едно благодаря да са казали? По ми е добре да слушат теб и да пчеларстват по твоите методи, хаха. Който иска да се развива ми намира номера на телефона и звънни, а може да се видя с него и да му отговоря на всичките въпроси. Тази година пролетта, един софиянец отдели от времето си да се види с мен за половин час докато бях в София и му отговорих на въпросите. Пчелар е трета година с три кошера, като предните две е купувал мед, защото е слушал пчелари като теб, а тази изкара по 3 корпуса ЛР мед, защото направи това което му казах. Реално така разбрах, че моята технология може да се прилага и на голяма надморска височина за което съм му благодарен.