Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Оо....пааааа,Ухааааа,юбряяяя я!!!!!Циганката май е умряла щом стигнахме до тази ситуация да се самоизтъкваме сами. Сопри се,ще се роди и появи по–млада и ще те величае до небесата,ще те въздигне до ранга на гръмовержеца Зевс и атлетичния Аполон–е малко дефектирал,но все пак

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Искаш сам да развивам(побутвам)конкурен цията без едно благодаря да са казали? По ми е добре да слушат теб и да пчеларстват по твоите методи, хаха. Който иска да се развива ми намира номера на телефона и звънни, а може да се видя с него и да му отговоря на всичките въпроси. Тази година пролетта, един софиянец отдели от времето си да се види с мен за половин час докато бях в София и му отговорих на въпросите. Пчелар е трета година с три кошера, като предните две е купувал мед, защото е слушал пчелари като теб, а тази изкара по 3 корпуса ЛР мед, защото направи това което му казах. Реално така разбрах, че моята технология може да се прилага и на голяма надморска височина за което съм му благодарен.
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Оо....пааааа,Ухааааа,юбряяяя я!!!!!Циганката май е умряла щом стигнахме до тази ситуация да се самоизтъкваме сами. Сопри се,ще се роди и появи по–млада и ще те величае до небесата,ще те въздигне до ранга на гръмовержеца Зевс и атлетичния Аполон–е малко дефектирал,но все пак
    Умната, че има вероятност да я объркате с русата.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •