Нищо от това не съм правила.
Инвертиран сироп АпиИнвърт в август, по 1 хранилка от 1.8l на седмица на семейство. На 09/19 по ~400гр Апифонда.
Вместо да се смееш вземи прочети поста ми по-внимателно щото нищо май не си схванал от идеята ми. Ще повторя пак и ще пиша бавно, за да си представиш нещата визуално. Върху плодник ДБ стар модел се поставя надставка, 7см, която е направена като продължение на кошера - със същата дебелина на съответните страни като кошера, с лайсни за окачване на тях на рамките. Изваждат се всички рамки, поставя се надставката и рамките се връщат окачени в надставката като по този начин се оформя празно пространство ПОД рамките, ~ 9см от пода. Над рамките се поставя покривна табла в която е поставен фибран, на който е изрязан отвор с големината на отвора на покривната табла и този отвор е замрежен. При това подреждане разстоянието между рамките и покривната табла е ~2 см. За какво празно пространство говориш?
Идеята на това упражнение е, кълбото да е на по-високо и по-далече от отвора и студения въздух, макар по моите книги да твърдят, че пчелите зимата имат нужда от СО2, за да зимуват по-добре.
Сега разбра ли ме?

Цитат