Е аз ако знам какво му е на меда, няма да питам. А и не мисля че тия 2 киселини се съдържат чак в такива дози, каквито ние слагаме в кошерите.А за третирането-що да съм го объркал, ако слагам варостоп, нали се слага пак в началото на август. Фатката е че все още носят в магазините и не съм го очаквал това в тия жеги. Както и да е.
Та ти да не наливаш в килйките киселините, те са летливи и сравнително бързо се изпаряват. Що касае третирането, ефективното третиране е август с МК и октомври с ОК. Пък ти ако искаш всеки месец третирай с всички препарати, които се предлагат в търговската мрежа.
Тук не си прав.С ОК се третира целогодишно.Ако се хване момента през интервал от време с няколко третирания може да не третираш октомври.А и не се знае да ли дядо Боже ще да де ли време да се отворят кошерите тогава.
Аз винаги третирам само с един препарат.Ако използваш различни не можеш да разбереш кой е по ефективен.
Напротив, казах достатъчно съществено нещо, друг е въпроса, ти как си го асимилирал. При третиране с какъвто и да е препарат, трябва да си наясно с начина му на въздействие и от то насетне, да търсиш точното време, през което да го приложиш. За това има писано къде ли не, а за по-мързеливите има клипове в нета![]()
Този пост е редактиран от kuline; 17.08.2017 в 13:08.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))