Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Пизо Виж публикацията
    Правил си всичко без да знеш защо и какво правиш.Не се опитвай да си налгаш волята над пчелите, да стане на твойто.Като. в айкидото направлявай им силата.Момента е много тънък.С постоянство вгодините ще се получи.
    Него лакомията го мори , тя му е големия проблем. Само пари са му в главата, а не ходи една свещ да запали за берекета тази година

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Него лакомията го мори , тя му е големия проблем. Само пари са му в главата, а не ходи една свещ да запали за берекета тази година

Че кой бяга от пари?Аз свещи като паля се долу ги паля за душманите,а на черква не ходя щото съм 4-то поколение партиец.Сега ако споделиш дали бъркам ще смети благодарни всички.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Че кой бяга от пари?Аз свещи като паля се долу ги паля за душманите,а на черква не ходя щото съм 4-то поколение партиец.Сега ако споделиш дали бъркам ще смети благодарни всички.
    Той живота ти показва да ли бъркаш,.щом не си доволен от него значи бъркаш. На църква може и да не ходиш, но е хубаво да подаряваш 10% ей така за благотворителност, той Господ ще ти ги върне в троен размер, затова не можеш да ме стигнеш, от горе не ти е позволенно

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •