Хранителните запаси си ги разполагат пчелите, тези който не знаят как умират зимата и въобще не ги жаля, но почти нямам такива. Целия четвърти магазин е мед, а кълбото го правят на втори и трети магазин, първия е празен играе ролята на дълбоко дъно, ако е имало нещо по рамките пчелите си го приместват на горе. Аз държа най малко по 25 кг храна да имам в кошер, ако не съм им го извадил си им остава, но изкарам ли го като тази година храня яко до 15 август да си направят запаси. ХР задължително над четвъртия магазин за да не се качва майката в магазините за мед.
Мрежестото дъно помага за борба с Вароа и влагата зимата при изяждане на кило мед се отделя кило вода нищо че процентите са под двайсет а че ще изядат някое някое кило мед повече голям праз нали
затова са събирали цяла година Едно време като са ги слагали в зимовник Бая семейства са дали фира от плесени и хр. разстройства докато се светнат зза вентилация освен температура
Този пост е редактиран от Георги 1974; 03.08.2017 в 13:03. Причина: Допълнение
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))