Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 266 от 807 ПърваПърва ... 166216256264265266267268276316366766 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,651 до 2,660 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    При мен едната от неделния рой беше точно такава черна но само с една жълта ивица ще кажеш ,че е крастоска м/у оса и пчела.Дано са я приели ще я покажа.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Kowalski Виж публикацията
    Превод моля!
    Мислиш,че се майтапя?Или се подигравам?Попитай по–възрастен твой роднина дали е давал на болно дете/обикновено при остра,раздираща кашлица/ нибет шикер. Това е от народната медицина.Върши по–добра работа от всякакви сиропи.Има го и по аптеките.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Мислиш,че се майтапя?Или се подигравам?Попитай по–възрастен твой роднина дали е давал на болно дете/обикновено при остра,раздираща кашлица/ нибет шикер. Това е от народната медицина.Върши по–добра работа от всякакви сиропи.Има го и по аптеките.
    Може ли по подробна информация за направата му, че тая зима ми писна да купувам разни сиропи за кашлица и то без особен ефект?

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Може ли по подробна информация за направата му, че тая зима ми писна да купувам разни сиропи за кашлица и то без особен ефект?
    Ти не можеш да си го направиш.Технологията е фабрична.Отиваш в аптеката и искаш нибет шикер и ти дават едно пликче с10–20 грама вътре.Използва се за остра,раздираща/магарешка/кашлица.Отчупва се парченце от големия кристал и се дава на детето да го смуче като бонбон.До 3–я ден кашлицата я няма,или е в по –лека форма.А от Турция вземаш десето кратно количество за същата сума.Не си спомням,последно купувах през 2008г. май,за американците.Ако го намеря в апартамента/рядко ходя сега/ще ти пиша на Л.С. за да ти го изпратя.Май се получи спам,но извинявам се,за да помогна.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ти не можеш да си го направиш.Технологията е фабрична.Отиваш в аптеката и искаш нибет шикер и ти дават едно пликче с10–20 грама вътре.Използва се за остра,раздираща/магарешка/кашлица.Отчупва се парченце от големия кристал и се дава на детето да го смуче като бонбон.До 3–я ден кашлицата я няма,или е в по –лека форма.А от Турция вземаш десето кратно количество за същата сума.Не си спомням,последно купувах през 2008г. май,за американците.Ако го намеря в апартамента/рядко ходя сега/ще ти пиша на Л.С. за да ти го изпратя.Май се получи спам,но извинявам се,за да помогна.
    Рецептата е: 4 пакетчета небет шекер и една бира/500/. Това се вари 30 минути и след това се взема по една супена лъжица през 2, 3 часа.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Рецептата е: 4 пакетчета небет шекер и една бира/500/. Това се вари 30 минути и след това се взема по една супена лъжица през 2, 3 часа.
    Слънчо,не мой така! Ще опианчшим бъдещето на Майка България/до кога ли ще я има с този отрицателен прираст?/.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Слънчо,не мой така! Ще опианчшим бъдещето на Майка България/до кога ли ще я има с този отрицателен прираст?/.
    Алкохола изчезва при варенето от 30 минути. Друга рецепта е: черупки от орехи се варят 15 минути и се оставят 30 минути и повече може, и се пие по чашка 3, 4 пъти на ден.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Баба ми лека и пръст, ми го вареше с прясно мляко, ставаша на каша и снея ми лекуваше кашлицата!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Алкохола изчезва при варенето от 30 минути. Друга рецепта е: черупки от орехи се варят 15 минути и се оставят 30 минути и повече може, и се пие по чашка 3, 4 пъти на ден.
    Добре,добре,мн.добре.Но,явн има разминаване при разчитането на моя пост.Аз говоря за технологичното производство на продукта небет шекер,затова написах,че не може да се прави в домашни условия.Вие,всички писали след поста давате рецепти в които се използва този продукт.Така,че колегата Ковалски няма да има нужда от превод,а направо ще използва рецептите следващата зима,ако има болен с остра ,раздираща кашлица/магарешка/.Дано да не се налага.Ама....а,знай ли човек.По–добре е да си ги запиши.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    От къде тръгнахте и къде стигнахте? Та и аз да се намеся, като на всяко гърне похлупак Лека на магарешката кашлица е магарешко мляко (не вино). Не се бъзикам, а говоря самата истина.

Страница 266 от 807 ПърваПърва ... 166216256264265266267268276316366766 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •