Добре,добре,мн.добре.Но,явн има разминаване при разчитането на моя пост.Аз говоря за технологичното производство на продукта небет шекер,затова написах,че не може да се прави в домашни условия.Вие,всички писали след поста давате рецепти в които се използва този продукт.Така,че колегата Ковалски няма да има нужда от превод,а направо ще използва рецептите следващата зима,ако има болен с остра ,раздираща кашлица/магарешка/.Дано да не се налага.Ама....а,знай ли човек.По–добре е да си ги запиши.
От къде тръгнахте и къде стигнахте? Та и аз да се намеся, като на всяко гърне похлупакЛека на магарешката кашлица е магарешко мляко (не вино). Не се бъзикам, а говоря самата истина.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))