Нищо не направих тази пролет с кошерите, когато беше хубаво времето нямаше как да ида на пчелина, сега няма отваряне и така. 1/3 оправени другите почти не съм ги пипал и както изглежда ще слагам направо магазините, няма време за ротация СР и.т.н. В момента е много студено извадоих подплатите и зимните дрехи, дават го падне под 0та.
Е таман ще направиш сравнителен анализ между едните и другите при равни други условия. И после ще разказваш тука.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Годината е много шибана ОТНОВО и дори и да направи някакъв анализ едва ли ще му влезе в полза за друга година. На колко години вали сняг и трупа на 20.04? Семействата вече 10-15 дни тъпчат на едно място и сега нова изненада. Аман вече от не предвидени капризи на времето. И после 3,80 лв./кг ай си ктир.
Няма да се ядосваш.Аз напримерно гоня стреса със магия и заклинания.Днес ходих на молебен отново.Казаха до 20 дена ще ми отпуснат нов кредит.
![]()
Някаде към 20 год вали. Последния път си спомням, че на 18.04( не помня точната година, но със сигурност беше преди 2001 год) натрупа към 20 см сняг при нас, но го разстопи на следващия ден.
Аз помня на 24.05.19..год. валя сняг.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))