Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от различен Виж публикацията
    Що какво те притеснява в писаниците ми??
    Аз съм различен, като МИСЛЕНЕ, а не като сексуална ориентация!
    Хубав ден!
    И какво ти е толкова различно в мисленето освен това, че ти така си мислиш? А още си и мислиш, че другите пасат трева и нищо не разбират. Това, че не пишат постове по един метър и с повишен тон в изказа си не значи, че са на по - ниско ниво от твоето. Във вчерашния ми пост за госпожата каза, че вкарвам всички под един знаменател. Днес ти го правиш по съшия начин и то гръмко та ми е чудно с какво си по - различен? Преобул се Илия и като се огледал пак с тия.

Автор
    Регистриран
    27.08.2016
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    И какво ти е толкова различно в мисленето освен това, че ти така си мислиш? А още си и мислиш, че другите пасат трева и нищо не разбират. Това, че не пишат постове по един метър и с повишен тон в изказа си не значи, че са на по - ниско ниво от твоето. Във вчерашния ми пост за госпожата каза, че вкарвам всички под един знаменател. Днес ти го правиш по съшия начин и то гръмко та ми е чудно с какво си по - различен? Преобул се Илия и като се огледал пак с тия.
    Благодаря за градивната критика.
    Ще се въздържам вече от писане. Ако на някой му трябва нещо, да ме търси на лични!
    И без това имам достатъчно друга работа и жената само ми мрънка, че се занимавам с глупости! Както винаги е права и всеки да се спасява по единично!
    Хубав ден и успешна година!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •