Няма как - всичко това, което го описа, са реално съществуващи проблеми. Но аз не знам друг по-лесен начин. Продажбата на меда си иска усилия и не случайно в повечето големи фирми отделите по продажба понякога са по-големи от производствните отдели.

Аз обаче имам едно друго наблюдение - в нашите квартални магазинчета, от които пазарувам, НЯМА ПЧЕЛЕН МЕД. А ако имаше, все пак някой би си купил.

Според мене нашите продукти са слабо разпространени в магазинните мрежи и именно това може би спомага за ниската консумация на мед в страната. В момента повечето пчелари разчитат някой да ги потърси и да им поиска буркан с мед. Ако обаче меда го имаше под път и над път в магазините, вероятно щеше да има поне 3-4 пъти повече продажби.

При всички случаи това да си стоиш в къщи и нищо да не правиш за пласмента на собствената си стока е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ЛОШАТА АЛТЕРНАТИВА.

В нашето семейство 1 човек само с това се занимава (сина ми). Ден и нощ, събота и неделя, лете и зиме той само за това мисли и само това планира. Комуникира по мейл и по телефон с потенциални клиенти от целия свят. Разработва дизани и опаковки. Търси и доставя качествени вносни буркани или кутийки. Ходи по световните изложения за всякакви хранителни стоки или опаковки. Въобще отдал се е на 100% на маркетинга и на пласмента. И естествено това води и до положителни резултати.