Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Данко,приятелю!Оставил съм сърцераздирателните изречения от твоя пост.Това са думи които могат да накарат и най–коравосърдечния Човек да се замисли.Пиша –Човек! Но те не са Човеци,те са еничари.За тях е важна заповедта на падишаха, до крак!За сях няма мило,няма Родно,няма насреща Човек.Само и само едно е движещото при тях –пари,пари,мъни,мъни,финик йски знаци,финикийски знаци.С това лягат и с това стават.Болестно състояние,не подвластно на никакво медикаментозно лечение.Това е болестта на първоначалното диво натрупване на капитали. Обикновено продължава от 5–15 години.Лошото е, че в България вече продължава повече от 30 години.За това сме си виновни ние–ТЪЛПАТА.Дори и тук,в пчеларския бранш.Пиши ми на лични.С каквото мога ,бих ти помогнал за да не гладуват децата.ЧОВЕЦИ СМЕ!Не стадо динозаври!!!Пиши приятелю!
Благодаря колега за отзивчивостта. Премислих точно думата недоимък преди да го напиша, според мен голяма част от гражданите на нашата родина страдат от недоимък. При мен положението е сравнително добре.