Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Недялко Атанасов Виж публикацията
    Когато не познаваш някого ,учтиво е да се обръщаш СЪС вие,А аз......... ама важното е да си VIP.
    ''Нидялко'', добър съвет даваш Ти! А ти спазваш ли го? Не ставам адвокат на никого/това е за да те изпреваря и да не плещиш глупости първо сигнално,а да си обмислиш доводите/.И още нещо–пише се с главно В,след запетая се пише с малка буква и.........да,важното е да си VIP. А Ти,за 2–3 месеца стремеглаво се насочваш натам.Всичко е лично,касаят само теб.Прямотата ми е верую.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Когато не познаваш някого ,учтиво е да се обръщаш СЪС вие,А аз към приятелите си се обръщам както си искам ,така че, как го докарвам си е твой проблем.То и на тебе всеки пост ти е от просташки по.......... ама важното е да си VIP.
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ''Нидялко'', добър съвет даваш Ти! А ти спазваш ли го? Не ставам адвокат на никого/това е за да те изпреваря и да не плещиш глупости първо сигнално,а да си обмислиш доводите/.И още нещо–пише се с главно В,след запетая се пише с малка буква и.........да,важното е да си VIP. А Ти,за 2–3 месеца стремеглаво се насочваш натам.Всичко е лично,касаят само теб.Прямотата ми е верую.
    Ооо, умна главо еродирана,плещенето на глупости е в твой стил,а първосигналните ти отговори говорят за това(да попитаме ли 100 човека).И като пишеш ,че всичко е лично що се обаждаш там където не ти е работа?Поста ми към кого е написан ,знаеш ли?
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Ооо,И като пишеш ,че всичко е лично що се обаждаш там където не ти е работа?знаеш ли?
    Върни се на твоя пост 2276,прочети си го няколко пъти и ако има и грам учтивост в написаното ще ти се извиня тук.Но явно ти не помниш и какво пишеш другадеСега светна ли ти лампичката?

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Какъв е този скандал тука?!?!?!
    Тук взех да се появавам по нарядко и съм изтървал края така да се каже!
    Гледам много нови лица ( вчера регистрирани, а вече ВИПчета), също гледам и нови модераторчета
    Хора всички сме изнервени от ниската цена на меда, но няма смисъл от скандали.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Какъв е този скандал тука?!?!?!
    Тук взех да се появавам по нарядко и съм изтървал края така да се каже!
    Гледам много нови лица ( вчера регистрирани, а вече ВИПчета), също гледам и нови модераторчета
    Хора всички сме изнервени от ниската цена на меда, но няма смисъл от скандали.
    Карай да върви,хем така някой си вадят кирливите ризи без да искат.В последно време Модераторите местят мнения от други теми и ги пляскат тука, хаотично и за това няма хронология и последователност на постовете,и кой какво казал, кога го казал ,на кого ,защо ......................ама поне от време на време се развеселяваме с бисерите на някой.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Карай да върви,хем така някой си вадят кирливите ризи без да искат.В последно време Модераторите местят мнения от други теми и ги пляскат тука, хаотично и за това няма хронология и последователност на постовете,и кой какво казал, кога го казал ,на кого ,защо ......................ама поне от време на време се развеселяваме с бисерите на някой.
    Модераторите ги местят тези постове за да не се месят заяжданиците с основните теми. В следващият момент дори може и да се трият без дори да се дава обяснение. За тази цел си има достатъчно свободни теми, а и ЛС.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Модераторите ги местят тези постове за да не се месят заяжданиците с основните теми. В следващият момент дори може и да се трият без дори да се дава обяснение. За тази цел си има достатъчно свободни теми, а и ЛС.
    А така,каза ли им го.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •