Тц, тц, тц, щом си виждал що гледаш у чуждите трактори. И друго, изказваш се че разбираш от майки. Пък да искаш снимки на осеменени и захранени килийки...не си ли виждал... Да ти дам съвет “безплатен“. Като ходиш по изложения (пчеларски) па търси някой да те светне как се гледат пчели. Щот с тва “някой да почерпи у кафето“ много просешки го докарваш.И да не забрая, по-бързо да напишеш нещо след мен, че чакат да го харесат.
![]()
![]()
Когато не познаваш някого ,учтиво е да се обръщаш СЪС вие,А аз към приятелите си се обръщам както си искам ,така че, как го докарвам си е твой проблем.То и на тебе всеки пост ти е от просташки по.......... ама важното е да си VIP.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
''Нидялко'', добър съвет даваш Ти! А ти спазваш ли го? Не ставам адвокат на никого/това е за да те изпреваря и да не плещиш глупости първо сигнално,а да си обмислиш доводите/.И още нещо–пише се с главно В,след запетая се пише с малка буква и.........да,важното е да си VIP. А Ти,за 2–3 месеца стремеглаво се насочваш натам.Всичко е лично,касаят само теб.Прямотата ми е верую.
Ооо, умна главо еродирана,плещенето на глупости е в твой стил,а първосигналните ти отговори говорят за това(да попитаме ли 100 човека).И като пишеш ,че всичко е лично що се обаждаш там където не ти е работа?Поста ми към кого е написан ,знаеш ли?
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Какъв е този скандал тука?!?!?!
Тук взех да се появавам по нарядко и съм изтървал края така да се каже!
Гледам много нови лица ( вчера регистрирани, а вече ВИПчета), също гледам и нови модераторчета
Хора всички сме изнервени от ниската цена на меда, но няма смисъл от скандали.
Недей се обижда, свети Валентине!
На тази трапеза си нов.
Сипи си да пиеш от нашето вино,
да видиш какво е любов!
Ще паднеш от коня, когато те тресне,
и тройно ще бъдеш пиян.
Без картички нежни и влюбени песни -
това е свети Зарезан!
Такива сме ние от много години
и Бог ни обича. Амин!
Животът започва от влюбено вино,
а не от един Валентин.
В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))