Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    .............................. В неделя и понеделник прегледах набързо 4 кошера. Няма запечатено пило, само осеменено и захранено. На тоя с търтеевото са изяли и венеца, и във венеца има участък с търтееви килийки и там са осеменени и захранени. ...............
    ЕЙ това трябваше да снимаш,сняг и трактори сме виждали.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Недялко Атанасов Виж публикацията
    ЕЙ това трябваше да снимаш,сняг и трактори сме виждали.
    Тц, тц, тц, щом си виждал що гледаш у чуждите трактори. И друго, изказваш се че разбираш от майки. Пък да искаш снимки на осеменени и захранени килийки...не си ли виждал... Да ти дам съвет “безплатен“. Като ходиш по изложения (пчеларски) па търси някой да те светне как се гледат пчели. Щот с тва “някой да почерпи у кафето“ много просешки го докарваш. И да не забрая, по-бързо да напишеш нещо след мен, че чакат да го харесат.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Когато не познаваш някого ,учтиво е да се обръщаш СЪС вие,А аз към приятелите си се обръщам както си искам ,така че, как го докарвам си е твой проблем.То и на тебе всеки пост ти е от просташки по.......... ама важното е да си VIP.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Когато не познаваш някого ,учтиво е да се обръщаш СЪС вие,А аз......... ама важното е да си VIP.
    ''Нидялко'', добър съвет даваш Ти! А ти спазваш ли го? Не ставам адвокат на никого/това е за да те изпреваря и да не плещиш глупости първо сигнално,а да си обмислиш доводите/.И още нещо–пише се с главно В,след запетая се пише с малка буква и.........да,важното е да си VIP. А Ти,за 2–3 месеца стремеглаво се насочваш натам.Всичко е лично,касаят само теб.Прямотата ми е верую.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Когато не познаваш някого ,учтиво е да се обръщаш СЪС вие,А аз към приятелите си се обръщам както си искам ,така че, как го докарвам си е твой проблем.То и на тебе всеки пост ти е от просташки по.......... ама важното е да си VIP.
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ''Нидялко'', добър съвет даваш Ти! А ти спазваш ли го? Не ставам адвокат на никого/това е за да те изпреваря и да не плещиш глупости първо сигнално,а да си обмислиш доводите/.И още нещо–пише се с главно В,след запетая се пише с малка буква и.........да,важното е да си VIP. А Ти,за 2–3 месеца стремеглаво се насочваш натам.Всичко е лично,касаят само теб.Прямотата ми е верую.
    Ооо, умна главо еродирана,плещенето на глупости е в твой стил,а първосигналните ти отговори говорят за това(да попитаме ли 100 човека).И като пишеш ,че всичко е лично що се обаждаш там където не ти е работа?Поста ми към кого е написан ,знаеш ли?

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Ооо,И като пишеш ,че всичко е лично що се обаждаш там където не ти е работа?знаеш ли?
    Върни се на твоя пост 2276,прочети си го няколко пъти и ако има и грам учтивост в написаното ще ти се извиня тук.Но явно ти не помниш и какво пишеш другадеСега светна ли ти лампичката?

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Какъв е този скандал тука?!?!?!
    Тук взех да се появавам по нарядко и съм изтървал края така да се каже!
    Гледам много нови лица ( вчера регистрирани, а вече ВИПчета), също гледам и нови модераторчета
    Хора всички сме изнервени от ниската цена на меда, но няма смисъл от скандали.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Недей се обижда, свети Валентине!
    На тази трапеза си нов.
    Сипи си да пиеш от нашето вино,
    да видиш какво е любов!

Ще паднеш от коня, когато те тресне,
    и тройно ще бъдеш пиян.
    Без картички нежни и влюбени песни -
    това е свети Зарезан!

Такива сме ние от много години
    и Бог ни обича. Амин!
    Животът започва от влюбено вино,
    а не от един Валентин.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •