Първоначално публикувано от
Rado76
Така към АПИТРЕЙД-Прочетох отговора ви че не разбирате в какво ви обвиняват колегите,и взе че ми писна от такива като вас.И аз съм в сферата на търговията от 12г.и знам как се правят на утрепани лисици.Това че пишете по 100 реда простотии и не знаете и вие какво пишете.Ето ви във прав текст какво не ни харесва във вашата фирма
1.Ниската цена на меда на която го изкупувате,най ниската оферта от всички фирми с които пчеларите работят.
2Не коректно държание към пчеларите по-точно дребните и средните пчелари които нямат толкова много мед.
3 Опити със ниските цени да правите дъмпинг на пазара и да влияете на другите фирми.
4.Само вие се оправдавате като путки в обрано лозе че пазара много тесен,труден и няма търсене и много ниски цени,с цел да смъкнете цената на меда.
Ако и това не сте разбрали което съм написал, може спокойно да се метнете от някой мост там от Пловдив с надолу главата.
П.П.Ако админа реши че е обида или нещо подобно моят пост в момента който написах съжалявам,но вече не се издържа на подигравките на АПИТРЕЙД С НАШИЯ ТРУД И ЦЕНА НА МЕДА!!!!!!!