Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Разгънат преглед

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Така към АПИТРЕЙД-Прочетох отговора ви че не разбирате в какво ви обвиняват колегите,и взе че ми писна от такива като вас.И аз съм в сферата на търговията от 12г.и знам как се правят на утрепани лисици.Това че пишете по 100 реда простотии и не знаете и вие какво пишете.Ето ви във прав текст какво не ни харесва във вашата фирма
    1.Ниската цена на меда на която го изкупувате,най ниската оферта от всички фирми с които пчеларите работят.
    2Не коректно държание към пчеларите по-точно дребните и средните пчелари които нямат толкова много мед.
    3 Опити със ниските цени да правите дъмпинг на пазара и да влияете на другите фирми.
    4.Само вие се оправдавате, че пазара много тесен,труден и няма търсене и много ниски цени,с цел да смъкнете цената на меда.
    Ако и това не сте разбрали което съм написал, може спокойно да се метнете от някой мост там от Пловдив с надолу главата.

П.П.Ако админа реши че е обида или нещо подобно моят пост в момента който написах съжалявам,но вече не се издържа на подигравките на АПИТРЕЙД С НАШИЯ ТРУД И ЦЕНА НА МЕДА!!!!!!!
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 06.02.2017 в 23:52.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •