Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Колкото до експеримента на Матеев, мисля че ще се провали заради факта, че нашите майки започват да снасят още по коледа, а в случая те няма да имат подходящи условия
    Майките трябва да имат обслужващ персонал.Клетката за майките беше замрежена,демек майките ще останат без свита,което наистина ще доведе до отрицателен резултат.Ако мрежата се замени с ХР,пчелите ще могат да обслужват майките,а и ще полират-дезинфекцират с прополис клетката,освен това ще изхвърлят-почистват и яйцата изпуснати от майките...С две думи-с ХР пчелите ще имат възможност да поддържат стерилна среда.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Майките трябва да имат обслужващ персонал.Клетката за майките беше замрежена,демек майките ще останат без свита,което наистина ще доведе до отрицателен резултат.Ако мрежата се замени с ХР,пчелите ще могат да обслужват майките,а и ще полират-дезинфекцират с прополис клетката,освен това ще изхвърлят-почистват и яйцата изпуснати от майките...С две думи-с ХР пчелите ще имат възможност да поддържат стерилна среда.
    Точно в десетката. Евала.
    Не съм обмислял сериозно този експеримент и не ми беше дошло на ум. Като имам време ще се опитам да намеря темата и от там препратките към хората, които го правят и обясняват как се прави, защото съм сигурен, че в обяснението имаше точно изискване за едрината на мрежата на което аз не обърнах внимание.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •