Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 861

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Нека тука да пишем за гадните западняци и лошите китайци, с техните некачествени стоки.
    Малко статистика:
    първият ми телевизор бе -Велико търново-84. Взех го с връзки за 920лв. Заплата -220лв.
    последният е-LG -китайски цена-500лв. заплата--около-1000лв.
    Първата ми перална машина беше Тамат -купена с връзки за 680лв. Заплата -200лв.
    Последната перална е Краун -цена 420лв. заплата ----около 1000лв.
    пп. ясно е кога са се случвали нещата -преди 89г. и след нея.
    хайде дайте коментари.
    Давайте и за сиренето.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ... Давайте и за сиренето.
    Аз със заплата около 700лв на месец ВЕГЕТИРАМ!
    0899946746 Поздрави, Емо.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Сравненията хем са, хем не са коректни. Това, което се добавя сега в общата картина са напр. парите за здраве, образование и други услуги, без които не може /напр. интернет, кабелна телевизия, компютри и мобилни телефони/. Колата също вече е жизнена необходимост, на времето се ползваше само за ходене на село веднъж седмично. На почивка ходехме на бунгало и си носехме щайгите с чушки и домати от село и напазаруваните предварително от магазина продукти. Сега първо питаме има ли климатик в хотелската стая. Така че нещата са и сравними и несравними, просто стандарта ни и претенциите ни са различни. Ходете на палатка на почивка, ходете пеш на работа, имайте къща на село и гледайте там домати и прасета, откажете се от мобилен телефон, интернет и кабелна телевизия и т.н., и т.н. Така че, Емо, 700 лв заплата при сегашните ни нужди в София са едно нищо, а в далечната провинция са мечтата на повечето хора /колкото са останали/.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Сравненията хем са, хем не са коректни. Това, което се добавя сега в общата картина са напр. парите за здраве, образование и други услуги, без които не може /напр. интернет, кабелна телевизия, компютри и мобилни телефони/. Колата също вече е жизнена необходимост, на времето се ползваше само за ходене на село веднъж седмично. На почивка ходехме на бунгало и си носехме щайгите с чушки и домати от село и напазаруваните предварително от магазина продукти. Сега първо питаме има ли климатик в хотелската стая. Така че нещата са и сравними и несравними, просто стандарта ни и претенциите ни са различни. Ходете на палатка на почивка, ходете пеш на работа, имайте къща на село и гледайте там домати и прасета, откажете се от мобилен телефон, интернет и кабелна телевизия и т.н., и т.н. Така че, Емо, 700 лв заплата при сегашните ни нужди в София са едно нищо, а в далечната провинция са мечтата на повечето хора /колкото са останали/.
    Така е, но ако ще живея, за да си платя сметките и да купя нещо за хладилника, по-добре да не живея! Само за нафта харча 150-180лв на месец!
    0899946746 Поздрави, Емо.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Така е, но ако ще живея, за да си платя сметките и да купя нещо за хладилника, по-добре да не живея! Само за нафта харча 150-180лв на месец!
    Ами защо си още на нафта да те питам аз? На мен толкова ми излиза тока за зимните месеци на апартамент 140кв.м. с всичките домакински техники, осветление, компютри и каквото още се сетиш. Само готварските котлони са на газ. Една бутилка за 2-3 месеца. Отопление с 4 климатика (две мулти сплит системи). А доколкото знам Симеоново е газифицирано.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Според мен нафтата му е за колата.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от borifototo Виж публикацията
    Според мен нафтата му е за колата.
    Ха, ха... и аз така си мисля, но той колегата - по - умен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •