Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 63 от 87 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 621 до 630 от общо 861
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    .... Много внимание се отделя на отрицателното, не ми се вярва все пак положителните новини да ги няма!
    Нали знаете първото правило, което се набива в главата на всеки един журналист?
    Не е новина, ако куче ухапе човек. Новина е, ако човек ухапе куче.

Та във връзка с това искам да ви кажа, че всичко, което слушаме по новинарските канали, СИЛНО ИЗОПАЧАВА РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Всички медии ПОДБИРАТ новините, които да ни ги покажат, като търсят предимно СЕНЗАЦИЯТА.

Това е и причината ежедневните трагедии например от катастрофи по пътищата да не са новина, въпреки че годишно загиват по 1000 човека, а 7-те загинали в Хитрино да са СУПЕРНОВИНА.

Колкото до мангалите - не е новина, че те ежедневно крадят от българите. Новина ще е, ако българин откраден от мангал. И международното обществено мнение като прочете тази новина, ще реши, че българите са големи крадци.

И конкретно по този случай - не е новина, че германците през втората световна война избиха милиони невинни, но е новина, че българин е ритнал германка. Забележете и реакцията на медиите - защо обявяват народноста на извършителя, а не например неговото вероизповедание или възраст или полова ориентация например? От 1000-дата параметъра на извършителя те подбират именно това, че е Българин. Това не е ли насаждане на омраза между отделните нации?

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Колкото до мангалите - не е новина, че те ежедневно крадят от българите. Новина ще е, ако българин откраден от мангал. И международното обществено мнение като прочете тази новина, ще реши, че българите са големи крадци.
    Матеев е тва, е новина!
    http://nova.bg/news/view/2016/03/25/...D%D0%B8%D0%B5/
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    За тези дет са забравили, кой ни ограби, и ни срина икономически през 1919. Моите роднини са били, насила изгонени от Беломорска тракия, и цалото им имущесво е било заграбено, земи, имоти.... Много лесно, забравихте историята и се кланяте на френски , английски и руски престъпници с надеждата някой да ви оправи. Е оправят ни, както те си знаят! Отзад!

Кога, ще ни върнат заграбеното ???

https://fakti.bg/world/212352-27-noe...iskiat-dogovor

Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Подобни карти рисуват всичките ни съседни държави. Като малки са ги учили на тях, както и нас. За добро или за лошо, териториите са си сменяли собствеността и населението, някои от тях многократно. Тръгнем ли по този път, ще срещнем същата страст и убеденост у противната страна. Най-много да се избиваме взаимно, защото никоя от страните няма да отстъпи. Да се надяваме продължаващата глобализация да размие проблемите в по-далечно бъдеще.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Тренда на глобализацията май се обърна! Европа винаги е била съставена от национални държави, със свои етноси, езици и култури. Проекта СЕЩ в Европа е невъзможен!!!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Подобни карти рисуват всичките ни съседни държави. Като малки са ги учили на тях, както и нас. За добро или за лошо, териториите са си сменяли собствеността и населението, някои от тях многократно. Тръгнем ли по този път, ще срещнем същата страст и убеденост у противната страна. Най-много да се избиваме взаимно, защото никоя от страните няма да отстъпи. Да се надяваме продължаващата глобализация да размие проблемите в по-далечно бъдеще.
    Нямам в предвид съседните нам държави а конкретно Франция Англия и Русия. От тях, аз искам възмездие. Също така искам, да се помни от младите , кога идат да работят в чужбина, ЧЕ КОГАТО ГИ ТУПАТ ПО ГЪРБА ДА СЕ ОГЛЕЖДАТ, ЩОТ ТОВА НЕ Е ЖЕСТ НА ПОХВАЛА!

2019 договора изтича! Ний пари сме давали, земи, добитък и какво ли не ! Аз искам да ми се опрости настоящия дълг , реципрочен към взетото , което се знае и е надлежо документирано през 1919!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Аз искам да ми се опрости настоящия дълг , реципрочен към взетото , което се знае и е надлежо документирано през 1919!
    Тоз виц, е нов за мен.

Така е : един иска джак-пот, друг-василевса ...

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Тоз виц, е нов за мен.

Така е : един иска джак-пот, друг-василевса ...
    Таралежа ch.atanasov е птица упорита! Не го ли ритнеш не полита !?!
    Този пост е редактиран от Remi; 21.12.2016 в 14:28.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Нека тука да пишем за гадните западняци и лошите китайци, с техните некачествени стоки.
    Малко статистика:
    първият ми телевизор бе -Велико търново-84. Взех го с връзки за 920лв. Заплата -220лв.
    последният е-LG -китайски цена-500лв. заплата--около-1000лв.
    Първата ми перална машина беше Тамат -купена с връзки за 680лв. Заплата -200лв.
    Последната перална е Краун -цена 420лв. заплата ----около 1000лв.
    пп. ясно е кога са се случвали нещата -преди 89г. и след нея.
    хайде дайте коментари.
    Давайте и за сиренето.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ... Давайте и за сиренето.
    Аз със заплата около 700лв на месец ВЕГЕТИРАМ!
    0899946746 Поздрави, Емо.

Страница 63 от 87 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •