Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 61 от 87 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 601 до 610 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Германците, най- малко от всички, трябва да вдигат врява. Защото техния срам, почти довел до изтребление, цял народ- не може да бъде измит от лицата им и за 1000 години. Лицемери мръсни! Преди търпяхме Хитлер, сега Меркел!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ами като не могат да разберат, кой им е КРИВ. Има предизборна кампания, има ден за размисъл, тогава се мисли. Колко са чели програми--5%. Защо избират някого--защото бил красив. Поговорката е : каквото си надробиш, това ще сърбаш.
    Българските политици не разбират нито от гласуване, нито от не гласуване.
    На дебелокож тапир е по-лесно да му отрежеш главата, отколкото да му биеш инжекция.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Стига бе колега , караш ме да пиша пак фермани. Недей така найвно, каквото и да гласуваш то е решено преди това! Н е ли ясно вече двайсе и .... години!
    Пиши, пиши, Има много заблудени- белким им светне нещо. На някои и след още толкова години няма да им е ясно. Да не се обиждат тук присъстващите, но на Българина акъла му ,колкото на врабче. СДС -давай ставаме, като германците. Да, ама не--я да се върнем с БСП. Оппа--греда. Ко прайм, ами има тука един цар, той ще ни оправи. Фал- и той не стана. Ее, най-сигурно да опитаме с БСП и царя. Лоши са --тука има един пич, той ще е бащицата. Та до днес. Всичко това се случва с избори--е кой му е виновен на въртоглавия българин.
    Спомена се скоро за управление на масите, плюс промитите мозъци, това ни е хала.
    пп. Пропуснах Костов, защото знам, че не го харесвате, а не го харесвате, защото така ви е внушено.

Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Българските политици не разбират нито от гласуване, нито от не гласуване.
    На дебелокож тапир е по-лесно да му отрежеш главата, отколкото да му биеш инжекция.
    Не им пука, защото знаят с какви хора си имат работа. Да спирам, че ще има много обидени.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Атанасов, какво се чудиш? Нали знаеш как става? Девойчето е минало покрай тях. Те са му подвикнали някакви думи тип свалка. Дамата е отвърнала на свалката с ПРОСТАК и нали нашите са си тънкообидни и не трябва да им се отговаря на тъпите намеци "ела с мен в пещерата да ти покажа боздуганя" също с остри думи, а с БЛАГОДАРЯ за глупостите им. И сега Аз, ВИЕ и цяла България ще се червим пред Германците и целия СВЯТ. Защо, питам аз?
    Ами защото покрай цвета на нацията на запад замина и много боклук. Аз се надявам да не са сънародници.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Германците, най- малко от всички, трябва да вдигат врява. Защото техния срам, почти довел до изтребление, цял народ- не може да бъде измит от лицата им и за 1000 години. Лицемери мръсни! Преди търпяхме Хитлер, сега Меркел!
    Някъде пишеше : " синовете не трябва да отговарят за греховете на своите родители." Видно е че си против. Какво мислиш за т.н. -народен съд.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    ch. atanasov Как ма сети ей, дали бил такъв или не бил. Не моа бе човек , кат го видя, еле кат го подуша, отвътре ми идва , няма как да го опиша. В казармата съвсем изперках, в ротата от 40 , 38 бяха ,грозен плод на първи братовчеди , немит , неграмотен, нагъл, мързелив , крадлив аааа.. нема такваз смрад, смес между формалдехид, мокър пес и мокри кубинки, нееее.... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! Сеа само, нещо таквоз, да мине покрай мен и на 20 метра, и парфумиран го подушвам. Тююю, чак ми са догади, баси майката! Как да кажа , че е арен бе човек, не съм фашист, просто не понасям, таквиз хора! Сигур, нещо съм са повредил, ша ида да совна една бърза, да си оправя вкуса в главата !
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Щом кучетата ги лаят , аз какво да кажа ?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Някъде пишеше : " синовете не трябва да отговарят за греховете на своите родители." Видно е че си против. Какво мислиш за т.н. -народен съд.
    Личи си, че си атеист. Библия се казва книгата, и в нея пише най- добре за греховете.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Личи си, че си атеист. Библия се казва книгата, и в нея пише най- добре за греховете.
    Ха-ха по какво си личи. Да библията не съм я чел, но с тези комунистически изблици се съмнявам, че и ти си я чел.

пп. пропусна моя въпрос, но карай. Това, което ти намери, като текст от библията беше писано от наследниците на убийците от народния съд.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Не бих го казал Атанасов .

Страница 61 от 87 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •