Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 350 от 496 ПърваПърва ... 250300340348349350351352360400450 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,491 до 3,500 от общо 4956
    Потребител
    Регистриран
    27.04.2011
    Стига си писал глупости доста хора продадоха на 4,60 а по малко на 5 , биото е на 5 ,50...

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от p4elarov Виж публикацията
    Стига си писал глупости доста хора продадоха на 4,60 а по малко на 5 , биото е на 5 ,50...
    А огромна част от колегите изобщо не го продадоха, било заради изчакване на по висока цена, било заради назландисване...

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    И като сме на тема Джърмани, сещам се нещо.
    Тука едни наши хора от едно известно време вече са там. Всичко ОК, ама свършили запаса от Бг-то. Напазарували от един еко-меко магазин /бе нещо май като от горния клип/ един буркан мед - ии - чорба! Баф тая мода. Айде спешни доставки, добре че имаме готовност Май за догодина ще съм затрупан с поръчки, хаха, няма само за Канада да пращам я.

Ово йе стандарт, две кила и девестотин:

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	medat.png
Прегледи:      373
Размер:	2.01 MB
ID:	8089
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Тази гимнастика я правих за Англия .

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

А дано, ама надали! Не смятам, че някой ще се лиши от това да спечели повече. За сините ни очи никой няма да го е грижа.
    Може да вдигнат малко цената, ама не вярвам да е нещо което да ни устройва!
    Няма "външен инвеститор", който да е дошъл в Б-я да дава големи заплати!
    Колега, няма свестен външен инвеститор , който да инвестира в България . Затова, няма големи заплати!

Тук идват само престъпници да крадат. Още със стартиране на дейността си те все пак идват с готова фирмена структура, коята включва и ниво на заплати за различните професии.

На практика
    Първите им контакти в България са с адвокати /мекерета/ . И с цел да измъкнат по-голям хонорар се започва една... Ама чакай сега , как ще даваш 150 000 евро на година на Директор производство, ти си в България той и за 30 000 лева ще ти работи. Ти знаеш ли как крадат и лъжат тука!

И ето тук си проличава , кой за какво е дошъл.

Единия ще каже . Добре аз няма да му плащам 150 хиляди, но ще му плащам 100 хиляди евро. Защото ние сме реномирана компания и от него очакваме да е професионалист !
    И когато вънншния инвеститор /в повечето случай наемнен работник/ се отчете, пред собственниците на компанията някъде из европа как се е спазарил той ще каже . Да ето аз направих икономия но повече от 100 хиляди евро, не бихме могли да икономисаме това е лимита за нашите изисквания. Това се приема!

Другия обаче ще каже. А дали не мога да му плащам, вместо 30 хиляди, 20 хиляди лева.
    И когато вънншния инвеститор /в повечето случай наемнен работник/ се отчете, пред собственниците на компанията някъде из европа как се е спазарил той ще каже . АЗ го прекарах и му дадох 20 хиляди лева. Тогава собственниците ще кажат . А така да го е.а в българина прост , ще ни работи без пари, дай сега да видим , кой друг можем да врътнем!

Та кой, каквото и да ви разправя ............ По заплатите ще ги познаете !
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 28.12.2016 в 12:45.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    ......
    Другия обаче ще каже. А дали не мога да му плащам, вместо 30 хиляди, 20 хиляди лева.
    И когато вънншния инвеститор /в повечето случай наемнен работник/ се отчете, пред собственниците на компанията някъде из европа как се е спазарил той ще каже . АЗ го прекарах и му дадох 20 хиляди лева. Тогава собственниците ще кажат . А така да го е.а в българина прост , ще ни работи без пари, дай сега да видим , кой друг можем да врътнем!

Та кой, каквото и да ви разправя ............ По заплатите ще ги познаете !
    И накрая се стига до приказката на шопа: "Они ми плащат колкото да не умрем, ама и я им работим, колкото да не заспим"

Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Не му разбирам на тази техника, затова моля някой колега да открие нова тема КОЙ КАКЪВ МЕД ПРОИЗВЕЖДА какви количества и от какви райони

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Реми, туй ми беше мисълта. Никой не идва в страната ни да ни "прави богати". Идват те да се обогатяват. Защо големите фирми
    изнесоха производствата си в Тайван, Хоно-лулу, и................? Не им е изгодно да плащат по техните стандарти! А при нас минават "сеакви нумера". Това, че някой/някоя фирма дава по-високи заплати, ???????????????? Как да ги сравним? Лукойл?
    С нивата на заплатите у нас, или на запад? Не съм на ясно какво и колко вземат, но съм сигурен, че е в пъти по-ниско от съответният труд на другите!

Поздрави, Г. Георгиев

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Фирмата е апимел изкупната и кампания тръгна на 5 лева и някои хванаха тази цена,след това паднаха на 4,60 защо да дават повече като всички други дават 4,20.Гоголчо ако по това време септември 2016 бях казал на колегите да дават на тази цена половината щяха да ме разкъсат че съм луд ,че няма мед ,че цената ще стане 6 лева .Всеки си носи кръста и решава кога и как да си продаде меда само ти си факира Мити и можеш да го продадеш на зелено още ноември ,и как позна колко ще дадат пчелите икаква ще е годината ,тази година как го даде направили пак сделка на зелено.Само около Бакаджика има 100 тона мед неизкупен баи Митко военния има15 тона само тои в наше село има 10 тона които знам .Дразниш с надменото си поведение а иначе си гала вода.

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    И като сме на тема Джърмани, сещам се нещо.
    .... Айде спешни доставки,
    А как го изпрати? Че и аз исках да изпратя до роднини в Берлин, но куриерите ми отказаха. До миналата година нямахме такъв проблем.

Страница 350 от 496 ПърваПърва ... 250300340348349350351352360400450 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •