Колега, няма свестен външен инвеститор , който да инвестира в България . Затова, няма големи заплати!
Тук идват само престъпници да крадат. Още със стартиране на дейността си те все пак идват с готова фирмена структура, коята включва и ниво на заплати за различните професии.
На практика
Първите им контакти в България са с адвокати /мекерета/ . И с цел да измъкнат по-голям хонорар се започва една... Ама чакай сега , как ще даваш 150 000 евро на година на Директор производство, ти си в България той и за 30 000 лева ще ти работи. Ти знаеш ли как крадат и лъжат тука!
И ето тук си проличава , кой за какво е дошъл.
Единия ще каже . Добре аз няма да му плащам 150 хиляди, но ще му плащам 100 хиляди евро. Защото ние сме реномирана компания и от него очакваме да е професионалист !
И когато вънншния инвеститор /в повечето случай наемнен работник/ се отчете, пред собственниците на компанията някъде из европа как се е спазарил той ще каже . Да ето аз направих икономия но повече от 100 хиляди евро, не бихме могли да икономисаме това е лимита за нашите изисквания. Това се приема!
Другия обаче ще каже. А дали не мога да му плащам, вместо 30 хиляди, 20 хиляди лева.
И когато вънншния инвеститор /в повечето случай наемнен работник/ се отчете, пред собственниците на компанията някъде из европа как се е спазарил той ще каже . АЗ го прекарах и му дадох 20 хиляди лева. Тогава собственниците ще кажат . А така да го е.а в българина прост , ще ни работи без пари, дай сега да видим , кой друг можем да врътнем!
Та кой, каквото и да ви разправя ............ По заплатите ще ги познаете !

Цитат