Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 107

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Нищо няма да слагам защото както стана ясно за мен не е задължително!
    Ако пазара (самите клиенти, или конкуренцията) го наложи ще му мисля. За сега положението идеално ме устройва. Който иска слага, който не иска, не слага. Супер.

Матеев: Всички знаят, че според международното право НЕПОЗНАВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ не означава, че не трябва да се спазват.
    Да така е, и точно защото продължавам да имам намерение да ги спазвам се дразня като ми усложняват живота особено с някакви пълни простотии.

Матеев:Хубаво е пчеларите да си защитаваме сектора, но не е редно да влизаме в конфликт с цялото общество. Не сме чак толкова специални ..... Това с табличките по етикетите е в интерес на цялото общество, така че ще се наложи да го преглътнем.

Не се чувствам нито специален, нито със специален начин на препитание и въобще моето искрено раздразнение по горе в темата не трябваше да се разчита като апел за противопоставяне. Хубаво е обаче, че в европейската комисия някой си е свършил кадърно работата и е изброил възможните изключения от правилото.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Нищо няма да слагам защото както стана ясно за мен не е задължително! Който иска слага, който не иска, не слага. Супер.

Според мен всеки които си разработва собствен етикет и иска да избяга от традиционните клишета за пчеларски етикет би било добре да се съобрази с изискванията на Наредбата за етикиране на храни и ЕС регламента. Защото рано или късно ще стане задължително и това би спестило неприятни емоции и пари, а мисля че малко по важното в случая е клиента.

rosty_sz от чисто любопитство би ли споделил (публикувал) тук етикета които си направил да го видим. Дори предлагам да се отвори една такава тема за Етикетите и всеки които има желание може да пусне своя етикет там. А онези които искат тепърва да си направят да имат място където да видят, да получат съвет или да обсъдят някой детайл.
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •