Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Да купувам си когато се наложи мебелите, не вярвам да го разбереш. Цената на материала, който купуваш ти е многократно завишена от това на което го купуват дурводелците в Родопите или Троян примерно. Ако обикаляш страната като мен, спри и питай някоя фирма и имай на предвид, че ще ти кажат цена като на непознат, защото не те познават. По последни данни, кошер ЛР от три корпуса, дълбоко дъно, таванка и капак, струва закупен от дърводелец с печалбата му от 60 лв. за бр. Ти можеш ли да докараш тази цена?
Писал съм тук за обкновенно дъно, защото последно това съм си правил. Моята цена е несъпоставима с тази при Ванчето. За цял кошер нещата ще изглеждат по същия начин. След малко ще ти дам данна за дъното.

Ето :"Как се казва -нискобюджетно дъно. От 12-13 години не бях се правил на дърводелец и бях забравил кефа-да си направиш нещо сам за почти без пари.За 70лв. -10бр. осемрамково , 4бр. десетрамково и 2бр. 12-рамково.Мрежата не е включена в цената също и труда."

Ти кажи колко надник да си сложа. 12р. дъно струва 25лв. на магазина. Да, там е крайната цена. На Калин някой братовчет може и за 40лв да му ги направи.