Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 393

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от aleksandrov Виж публикацията
    Книгата на Милан Матич вече не я преиздават, ще трябва да я търся в антиквариати
    Остави тази книга , а запитай колегите Иван Манков и Tarty за работата с Фарар .

Наблюдател
    Регистриран
    31.10.2016
    Пчеларски район
    Левски
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Остави тази книга , а запитай колегите Иван Манков и Tarty за работата с Фарар .
    Наистина, ако помогнат ще го оценя. Имам повече вяра на действителни колеги, които работят и прилагат новаторство в работата си, отколкото на нашите професори преписали от тук от там и написали книга.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от aleksandrov Виж публикацията
    Наистина, ако помогнат ще го оценя. Имам повече вяра на действителни колеги, които работят и прилагат новаторство в работата си, отколкото на нашите професори преписали от тук от там и написали книга.
    В темата "Преградни дъски" ти написах моето мнение за побликуваната от теб статия на др. Кирилов с което ти видно не си съгласен но тук виждам , че пишеш за професори преписвачи с което си противоречиш!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Наблюдател
    Регистриран
    31.10.2016
    Пчеларски район
    Левски
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    В темата "Преградни дъски" ти написах моето мнение за побликуваната от теб статия на др. Кирилов с което ти видно не си съгласен но тук виждам , че пишеш за професори преписвачи с което си противоречиш!
    Вие не обяснявате, вие се заяждате.

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Аз не бих държал такава хранилка целогодишно.Някой може да я слагат края на февруари-началото на март.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
    Аз не бих държал такава хранилка целогодишно.Някой може да я слагат края на февруари-началото на март.
    Какво ти пречи хранилката? В случая играе роля и като таванка.Просто не слагаш храна....

Наблюдател
    Регистриран
    31.10.2016
    Пчеларски район
    Левски
    Дъното на фарара плътно или замрежено е?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •