Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Сам прецени колко тежи ЛР наполовина с мед и магазин пълен наполовина с мед(да не говорим за цял), помисли си като минеш 50 бр за един ден как ще си с кръста после :-):-):-). Хоби си е, докато не взема работник(аз навсякъде казвам, че съм любител пчелар), а и през повечето време си ходя само събота и неделя да ги оправям. Единствения вариант да им на смогвам е, като им създавам за месец напред работа, защото нямам физическата възможност да ги ровя по често :-):-):-), а това означава за много пчелари проблем, защото те всяка седмица трябва да ги ровят иначе немогат да спят :-):-):-).
Опитвам се да ти хвана идеята от някъде ама май не ми се получава. От отговора ти разбирам, че минаваш на фарар за да ти е леко, аз не искам да ми е леко засега и плодници Дадан–Блат мога да въртя и ако трябва ще намеря време три пъти седмично да ги ровя ама да има смисъл Финансов от цялата тая хамалогия. Имам ДБ и ЛР, но с ЛР–а приключвам вече окончателно като стандартно отглеждане с корпуси. Фарар не съм пробвал още и затова питам:
Има ли количествена разлика в добива при теб или искаш да си улесниш работата?