Така. Там обяснено ли е по месеци или сезони примерно от колко храна има нужда 1 семейство. Как си я набавя, как я усвоява и т.н. Като “старо кадро“ би требвало да знаеш.
Така. Там обяснено ли е по месеци или сезони примерно от колко храна има нужда 1 семейство. Как си я набавя, как я усвоява и т.н. Като “старо кадро“ би требвало да знаеш.
По първия ти въпрос, няма кой да ти отговори, по простата причина, че година с година не си приличат, аналогично и семействата едно от друго са различни. Що касае въпросите ти от второто изречение ето http://www.fermer.bg/%D1%85%D1%80%D0...B5-tip917.html.
Поствам ти един от многото линкове в интернет, за да не се изявявам като научен работник.
Ако питаш мен, аз започвам с храненето с питки по Никулден, по половин кг. фабрична питка, съдържаща декстроза и фруктоза. Просто си плащам застраховката на природата. Пчелите сами преценяват, колко и кога да усвоят от храната. Поставянето на питките продължава през 15-20 дни в зависимост от зимата, та чак до края на февруари. Март започва първия сиропец. Нали се сещаш , че не може в един пост да ти обясня защо, аджаба немога да се оплача от отплатата на семействата ми. Това обаче се постига с четене, опит и мисъл.
А нощем дали ядат пчелите, или спят!?! Всъщност пчелите спят ли!?!![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))