Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Трябваше да регистрирам 160 кошера до края на септември и го постигнах, както можах. За догодина искам да са 240 и да съм се понаучил повече. Ако го постигна - значи успешно следвам целта.
    Иззими тези бройки и тогава мисли за увеличаване.''

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    А инвентара кога?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    А инвентара кога?

След като вземе 25к лвТо както се очертава до година кошер с пчелите по 150лв ще върви.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Lenovo_A1000_IMG_20161102_123738.jpg Lenovo_A1000_IMG_20161102_123800.jpg
    За мен е тва е минимума на 1 ЛР. Който ще презимува, ще се развива, ще даде продукция (мед, отводки). И няма да се нуждае от ежедневни и ежеседмични грижи. Тука малко като “Венер“ се получи. От миналата година е така. За догодина съм му намислил едни процедури...всъщност без процедури.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Иззими тези бройки и тогава мисли за увеличаване.''

Прав си в поста си,но не знаем колегата по коя програма участва.Ако е млад фермер или някоя друга него интересува колко ще останат като нас.На пролет доктора му прави един протокол със загиналите и хоп в разплащателната агенция в десетдневен срок трябва да ги обяви.и ей ти 25к лв

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Прав си в поста си,но не знаем колегата по коя програма участва.Ако е млад фермер или някоя друга него интересува колко ще останат като нас.На пролет доктора му прави един протокол със загиналите и хоп в разплащателната агенция в десетдневен срок трябва да ги обяви.и ей ти 25к лв
    И ние сме тръгнали да мерим.........с магарето То тука има доста програмисти/някои са позабравили/,би трябвало да му помогнат ако изпадне в кризисна ситуация.Пък и ние,хобитата може да ударим едно рамо,само и само да изкласи .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    За пчеларските програми не съм се интересувал и нямам идея за какво иде реч а и не ме интересува.
    Ама Дака вземи кажи тия пусти програми защо така ги задават че има таково дзверско гонене на бройка то това пчелата и тя е животинче и тя душа има.На Запад им казват нови интензивни пчеларски технологии а на североизток пчеломори.Кой е прав не знам.
    Имам роднина пчелар занимава се с над 30г.човека не е влизал в интернет но е природно интелигентен и разбира от пчели има усет и практика. Та той като го питах преди години колко мед изкара той ми казва 250кг. - средно 50 кг. Добре е .
    И аз ама чакай бе човек ти имаш 30ина кошера това не е средно 50кг.
    Той ми отговорри аз имам 5 пчелни семейства онова другото са съндъци с пчели в кой с 2 майки в кой с 1 това са отводки за пазар кой какво иска това му сглобявам това не е пчелно семейство или ти както го наричаш кошер.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    За пчеларските програми не съм се интересувал и нямам идея за какво иде реч а и не ме интересува.
    Ама Дака вземи кажи тия пусти програми защо така ги задават че има таково дзверско гонене на бройка то това пчелата и тя е животинче и тя душа има.На Запад им казват нови интензивни пчеларски технологии а на североизток пчеломори.Кой е прав не знам.
    Имам роднина пчелар занимава се с над 30г.човека не е влизал в интернет но е природно интелигентен и разбира от пчели има усет и практика. Та той като го питах преди години колко мед изкара той ми казва 250кг. - средно 50 кг. Добре е .
    И аз ама чакай бе човек ти имаш 30ина кошера това не е средно 50кг.
    Той ми отговорри аз имам 5 пчелни семейства онова другото са съндъци с пчели в кой с 2 майки в кой с 1 това са отводки за пазар кой какво иска това му сглобявам това не е пчелно семейство или ти както го наричаш кошер.
    Жорко, ако трябва да вземам акъл от такива пчелари е по - добре да се гръмна. Самата бройка не ми вдъхва доверие колкото и да е подкован теоритически. Все едно василевса да ми казва как да си гледам кошерите.А и отглеждането на 5 кошера не е като 50, 500 или 2500.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Аз много не разбирам,но гледах едно кличе ,в което се казваше,че пчелите независимо в каква ситуация са поставени винаги решават едно и също.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Привет на всички, току що включих компютъра. Много ги мислите тези отводки, ще живеят ли, няма ли. Аз мисля други работи - ще мине ли проекта, ще ми дадат ли кредит за него, ще построя ли с тези пари пчеларската база - мечта, ще купя ли необходимата техника за подвижно пчеларство и т.н.? Ако успея - и пет пъти да сменя отводките, пак ще е на добре, тъкмо ще се науча как не трябва да се отглеждат пчели. Никой не се е родил научен. После, ако е прав Матеев, че няма пари в този занаят, поне ще ми остане построеното. Ако има - още по-добре, ще си имам занимание след пенсия.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •