Колега, с какво месиш, как постигаш 1:8.Чувал съм за 1:4, аз на ръка постигам 1:2,7. Да не са много твърди и затова да стоят по 1 месец.Снимка0239.jpg
ето да си верваме.
Колега, с какво месиш, как постигаш 1:8.Чувал съм за 1:4, аз на ръка постигам 1:2,7. Да не са много твърди и затова да стоят по 1 месец.Снимка0239.jpg
ето да си верваме.
Инвертираният сироп може успешно да замени меда в медно-захарното тесто. Остава актуален въпросът за състава на пудрата захар. Пудрата не е особено евтина и не е ясно какво съдържа. Може да съдържа някакви съставки, против слепването и на буци. Чувал съм от познати, че някои фирми добавят към пудрата захар, бяло брашно. Брашното е доста по-евтино и не е опасно за човека, но за пчелите може да предизвика задръстване на червата и смърт.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))