Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 88

Тема: ПРОПОЛИС

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    03.10.2014
    Пчеларски район
    Dupnica oblast Kustendil
    Водката си е читава. Пих тинктурата около 2 седмици. Работата ми е свързана с контакти с много хора и лепвам всеки вирус, които се появи. За сега съм здрав, като бик. Спортувам доста и по времето, докато пиех разтвора, тонуса ми се покачи. Желанието за секс, също. Разбира се това може да се дължи на психическа нагласа. Дадох от тинктурата на приятел, който има проблеми със запечен стомах. Остана много доволен. Януари, ще пия пак 2 седмици. Тогава, ще меря по 15 капки, че на око със сигурност съм предозирал.

Автор
    Регистриран
    02.08.2014

Lightbulb

Цитат Първоначално публикувано от Lukarov Виж публикацията
    Водката си е читава. Пих тинктурата около 2 седмици. Работата ми е свързана с контакти с много хора и лепвам всеки вирус, които се появи. За сега съм здрав, като бик. Спортувам доста и по времето, докато пиех разтвора, тонуса ми се покачи. Желанието за секс, също. Разбира се това може да се дължи на психическа нагласа. Дадох от тинктурата на приятел, който има проблеми със запечен стомах. Остана много доволен. Януари, ще пия пак 2 седмици. Тогава, ще меря по 15 капки, че на око със сигурност съм предозирал.
    Малко извън темата, ама да ти препоръчам и Кармолис. Кармолис+Прополис е страшна комбинация, забравяш за доктори! Аз си ги слагам сутрин в протеиновия шейк (и една щипка прашец).

Наблюдател
    Регистриран
    24.06.2016
    Пчеларски район
    с.Пряпорец, общ. Стара Загора
    Здравейте, имам един въпрос относно прополиса. Направихме няколко петна от прополисова тинктура на кухненския плот и се чудя с какво да ги почистя, по-назад в темата се коментира за почистване с хлор или сода каустик но става въпрос за пластмаса и аз се опасявам че може да го повредя. Някой има ли опит с това и желание да сподели опита си.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Със спирт пробвай.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Румборак Виж публикацията
    Здравейте, имам един въпрос относно прополиса. Направихме няколко петна от прополисова тинктура на кухненския плот и се чудя с какво да ги почистя, по-назад в темата се коментира за почистване с хлор или сода каустик но става въпрос за пластмаса и аз се опасявам че може да го повредя. Някой има ли опит с това и желание да сподели опита си.
    Меглио или друг обезмаслител.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Кой месец от годината е най-подходящ за събиране на прополис? Никога не съм събирал, но заради настоящата грипна епидемия, мисля да започна да събирам. Ще събирам с мрежа за прополис.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Кой месец от годината е най-подходящ за събиране на прополис? Никога не съм събирал, но заради настоящата грипна епидемия, мисля да започна да събирам. Ще събирам с мрежа за прополис.
    В момента на разпукване на пъпките,демек,сега март-април.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Винаги можеш да го събираш, но е важно кога е най - лесно и дали е подходящ момента.

Автор
    Регистриран
    03.03.2016
    Пчеларски район
    обл. Ловеч
    Да споделя и аз как го събирам Работя с дадан блат кошери и пролетно време като слагам етажите (магазините), между етажа и плодника, в четирите ъгъла на плодника слагам по една клечка от кибрит и тогава етажа. По този начин оставям разтояние около 1 мм между тях което го запълват с клей за да запушат дупката. При ваденето на меда от акацията, липата, слънчогледа и билките при всяко изпразване на етажа от питите остъргвам с рамкоповдигача сложеният клей. При този метод за един сезон от 35-40 кошера успявам да събера около 1-1,2 кг. клей. За продажбата му вече от няколко години ходя на пчеларското изложение в Плевен (нали ми е близо) и там на щандовете питам дали купуват клей - нали който продава и купува. Тази година за 1,1 кг. клей ми платиха 80 лв. а на пчеларският магазин в Ловеч ми дават едвам 40 лв.
    Дано инфото е полезно на някой.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Потребители, които са прочели тази тема: 0

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •