Като дългогодишен и що годе активен участник във Форума се чувствам длъжен да се включа и в коментарите по тази тема, след като съм гласувал в анкетата.
Телефонът ми го имат немалко хора, на които съм преценил, че мога да го дам. Категорично против съм това да се публикува и да излиза навън от форума. Фейсбук нямам и въобще не ме интересува там какво става, стига ми, че малките вкъщи ми се подиграват по този повод. Населено място - не, пчеларски регион - да, всичко останало кой как си иска.
Преди години, при една от офанзивите за антианонимност, публично предупредих Буци, тогавашния лидер на форума, че една работеща система или не я пипаш или го правиш свръхелегантно и много интелигентно, разбира се зависи и от целите. Мисля, че тогава се разбрахме.
На мен лично вече ми е късно да си сменям името и няма да го направя. Така съм известен в още един форум, а и от 2-3 години със същото име с две букви отзад съм и в друг форум. А преди години у зайчарския, понеже админите отърваха нещата и решиха рязко и изведнъж да правят затворен клуб - имена, препоръки, алабала салтанати и вижте ги къде са те сега...

Цитат