Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 308 от 496 ПърваПърва ... 208258298306307308309310318358408 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,071 до 3,080 от общо 4956
    Автор
    Регистриран
    25.05.2013
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Да уточня още нещо. Мога да продавам много повече от това което добивам и го правя като помагам на колеги които неуспяват и им имам доверие, че няма да ме изложат. Друг критерий споменат ми от клиент и познат е, че понеже знае къде си вадя парите невярва да правя магарии за да изкарам 5 лв отгоре.
    А за сергия и не мисля. Който иска да го гледат с недоверие и от високо да си отваря.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Standart Виж публикацията
    Да уточня още нещо. Мога да продавам много повече от това което добивам и го правя като помагам на колеги които неуспяват и им имам доверие, че няма да ме изложат. Друг критерий споменат ми от клиент и познат е, че понеже знае къде си вадя парите невярва да правя магарии за да изкарам 5 лв отгоре.
    А за сергия и не мисля. Който иска да го гледат с недоверие и от високо да си отваря.
    При наличието на електронна поща за поръчки, системи като www.bsms.bg за уведомяване и куриерските фирми за доставки, наемането и поддържането на сергия не се рентира! Освен ако няколко души пчелари не си направят някаква кооперация и да покрият цялата гама пчелни продукти в някаква "медена къща".
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    Останаха още 70 тенекии.
    Продавам 1700кг мед, букет, в тенекии. Без примеси. 100% гаранция. Производител. На едро цена 6лв за кг. Реколта 2016 г .0893447886
    Има си специален раздел ПРОДАВА. Обяви нямат място в темата
    модератор
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Тъкмо ме подсети да благодаря на сергиите с 16 вида мед. И на тези дето зареждат магазините с незнайни вещества на които най близкия досег до природата е пчеличката от етикета...
    Благодаря, Ви! Благодаря, че ви има! Заради вас успявам да реализирам всичкия си мед далеч преди нова реколта.
    Ще цитирам мой клиент дето ме намери сам: Търся мед от пчелар.
    Колеги,не всички сергии са така.Аз съм горд с продукцията си и това нещо клиента го усеща много добре.Нека не оплюваме наред всички,не е правилно.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Човека е инжинер.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Подкрепям Павката. Виждал съм му сергията. Опитвал съм му меда. Чудесна е!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    ЯЯяя, тука продават и грамоти.

Автор
    Регистриран
    25.05.2013
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    Колеги,не всички сергии са така.Аз съм горд с продукцията си и това нещо клиента го усеща много добре.Нека не оплюваме наред всички,не е правилно.
    Извинявам се, ако сред колегите някой се е засегнал. Наблягам на Колеги. Не смятам, че са такива хората със сергии по-шарени от родопска черга. Нарочно съм разпитвал търгашите и какъвто мед съм търсил все го имат. Рапицата била бял трън, някой по светъл мед - акация, а тъмен мана... И като питаш негови ли са и той се кълне, че кошерите са му ей там зад баира, пък като се огледаш наоколо то само бор, смърч и ела навсякъде.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Извинявам се, ако сред колегите някой се е засегнал. Наблягам на Колеги. Не смятам, че са такива хората със сергии по-шарени от родопска черга. Нарочно съм разпитвал търгашите и какъвто мед съм търсил все го имат. Рапицата била бял трън, някой по светъл мед - акация, а тъмен мана... И като питаш негови ли са и той се кълне, че кошерите са му ей там зад баира, пък като се огледаш наоколо то само бор, смърч и ела навсякъде.
    Няма какво да им се извиняваш те са наясно.На една такава сергия, тип "родопска черга" чух разговор и на въпроса : защо лъже клиентите, отговора беше: казвам им това, което искат да чуят.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ... защо лъже клиентите, отговора беше: казвам им това, което искат да чуят.
    Както казваше един възрастен пчелар от нашето село откровено продавайки букет за такъв какъвто търси клиента „То пчелата не е като козата да я вържа в липака (примерно) от къде да знам къде точно е ходила да събере точно този мед“

Страница 308 от 496 ПърваПърва ... 208258298306307308309310318358408 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •