Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от Standart Виж публикацията
    Тъкмо ме подсети да благодаря на сергиите с 16 вида мед. И на тези дето зареждат магазините с незнайни вещества на които най близкия досег до природата е пчеличката от етикета...
    Благодаря, Ви! Благодаря, че ви има! Заради вас успявам да реализирам всичкия си мед далеч преди нова реколта.
    Ще цитирам мой клиент дето ме намери сам: Търся мед от пчелар.
    Колеги,не всички сергии са така.Аз съм горд с продукцията си и това нещо клиента го усеща много добре.Нека не оплюваме наред всички,не е правилно.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Човека е инжинер.

Автор
    Регистриран
    25.05.2013
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    Колеги,не всички сергии са така.Аз съм горд с продукцията си и това нещо клиента го усеща много добре.Нека не оплюваме наред всички,не е правилно.
    Извинявам се, ако сред колегите някой се е засегнал. Наблягам на Колеги. Не смятам, че са такива хората със сергии по-шарени от родопска черга. Нарочно съм разпитвал търгашите и какъвто мед съм търсил все го имат. Рапицата била бял трън, някой по светъл мед - акация, а тъмен мана... И като питаш негови ли са и той се кълне, че кошерите са му ей там зад баира, пък като се огледаш наоколо то само бор, смърч и ела навсякъде.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Standart Виж публикацията
    Извинявам се, ако сред колегите някой се е засегнал. Наблягам на Колеги. Не смятам, че са такива хората със сергии по-шарени от родопска черга. Нарочно съм разпитвал търгашите и какъвто мед съм търсил все го имат. Рапицата била бял трън, някой по светъл мед - акация, а тъмен мана... И като питаш негови ли са и той се кълне, че кошерите са му ей там зад баира, пък като се огледаш наоколо то само бор, смърч и ела навсякъде.
    Няма какво да им се извиняваш те са наясно.На една такава сергия, тип "родопска черга" чух разговор и на въпроса : защо лъже клиентите, отговора беше: казвам им това, което искат да чуят.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ... защо лъже клиентите, отговора беше: казвам им това, което искат да чуят.
    Както казваше един възрастен пчелар от нашето село откровено продавайки букет за такъв какъвто търси клиента „То пчелата не е като козата да я вържа в липака (примерно) от къде да знам къде точно е ходила да събере точно този мед“

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •