Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    25.05.2013
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Как да няма значение, сергия за мед не си ли виждал? На нея има дори мед от камилско мляко, а ти само Истински.Щом продължаваш да се развиваш, някой ден ще стигнеш до нея.
    Тъкмо ме подсети да благодаря на сергиите с 16 вида мед. И на тези дето зареждат магазините с незнайни вещества на които най близкия досег до природата е пчеличката от етикета...
    Благодаря, Ви! Благодаря, че ви има! Заради вас успявам да реализирам всичкия си мед далеч преди нова реколта.
    Ще цитирам мой клиент дето ме намери сам: Търся мед от пчелар.

Автор
    Регистриран
    25.05.2013
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Да уточня още нещо. Мога да продавам много повече от това което добивам и го правя като помагам на колеги които неуспяват и им имам доверие, че няма да ме изложат. Друг критерий споменат ми от клиент и познат е, че понеже знае къде си вадя парите невярва да правя магарии за да изкарам 5 лв отгоре.
    А за сергия и не мисля. Който иска да го гледат с недоверие и от високо да си отваря.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Standart Виж публикацията
    Да уточня още нещо. Мога да продавам много повече от това което добивам и го правя като помагам на колеги които неуспяват и им имам доверие, че няма да ме изложат. Друг критерий споменат ми от клиент и познат е, че понеже знае къде си вадя парите невярва да правя магарии за да изкарам 5 лв отгоре.
    А за сергия и не мисля. Който иска да го гледат с недоверие и от високо да си отваря.
    При наличието на електронна поща за поръчки, системи като www.bsms.bg за уведомяване и куриерските фирми за доставки, наемането и поддържането на сергия не се рентира! Освен ако няколко души пчелари не си направят някаква кооперация и да покрият цялата гама пчелни продукти в някаква "медена къща".
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    Останаха още 70 тенекии.
    Продавам 1700кг мед, букет, в тенекии. Без примеси. 100% гаранция. Производител. На едро цена 6лв за кг. Реколта 2016 г .0893447886
    Има си специален раздел ПРОДАВА. Обяви нямат място в темата
    модератор
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    14054255_10205888905536760_823529739751643877_n.jpg
    Още една сергия на търгаш... ЪЪЪ Моята е, виновен ли съм, че си скъсвам гъза да докарам до 5-6 вида мед, прашец, прополис, млечице и разни там смески, мед с прашец, с млечице, клеева тинктура и тнт..... Ами не мисля, напротив гордея се. Да не всичко на сергията е извадено на пчелина, но това е едва един единствен вид мед... и защо, ами защото с друг колега разменяме медове за по-голямо разнообразие на нашите щандове...

Автор
    Регистриран
    25.05.2013
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Още една сергия на търгаш... ЪЪЪ Моята е, виновен ли съм, че си скъсвам гъза да докарам до 5-6 вида мед, прашец, прополис, млечице и разни там смески, мед с прашец, с млечице, клеева тинктура и тнт..... Ами не мисля, напротив гордея се. Да не всичко на сергията е извадено на пчелина, но това е едва един единствен вид мед... и защо, ами защото с друг колега разменяме медове за по-голямо разнообразие на нашите щандове...
    Респект! Красива подредба, ала за да достигнеш онези за които говоря ще са необходими поне десетина вида още.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Наблюдавам до колкото мога ситуацията. Пчеларите с дребни количества, които продават на фирми изкупвачи продадоха вече каквото имат. Доста колеги с по-големи количества изчакваме заради цената. Повечето си искаме 5 кинта чисто, но изкупвачите се запънаха на 4,30-4,50 и сега се надлъгваме. Ще видим до къде ще я докараме.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Наблюдавам до колкото мога ситуацията. Пчеларите с дребни количества, които продават на фирми изкупвачи продадоха вече каквото имат. Доста колеги с по-големи количества изчакваме заради цената. Повечето си искаме 5 кинта чисто, но изкупвачите се запънаха на 4,30-4,50 и сега се надлъгваме. Ще видим до къде ще я докараме.
    Моето скромно мнение е да се изчака. Ако миналата година не се получи покачването на цената, то тази година няма да се размине. Стига да можете да изтърпите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Няма да се предавате колеги продавайте на дребно аз за 4 дена 45 кг на 8,50лв/кг и отново нямам мед вече и от плодниците не мога да вадя

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от Standart Виж публикацията
    Тъкмо ме подсети да благодаря на сергиите с 16 вида мед. И на тези дето зареждат магазините с незнайни вещества на които най близкия досег до природата е пчеличката от етикета...
    Благодаря, Ви! Благодаря, че ви има! Заради вас успявам да реализирам всичкия си мед далеч преди нова реколта.
    Ще цитирам мой клиент дето ме намери сам: Търся мед от пчелар.
    Колеги,не всички сергии са така.Аз съм горд с продукцията си и това нещо клиента го усеща много добре.Нека не оплюваме наред всички,не е правилно.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •