Тъкмо ме подсети да благодаря на сергиите с 16 вида мед. И на тези дето зареждат магазините с незнайни вещества на които най близкия досег до природата е пчеличката от етикета...
Благодаря, Ви! Благодаря, че ви има! Заради вас успявам да реализирам всичкия си мед далеч преди нова реколта.
Ще цитирам мой клиент дето ме намери сам: Търся мед от пчелар.
Да уточня още нещо. Мога да продавам много повече от това което добивам и го правя като помагам на колеги които неуспяват и им имам доверие, че няма да ме изложат. Друг критерий споменат ми от клиент и познат е, че понеже знае къде си вадя парите невярва да правя магарии за да изкарам 5 лв отгоре.
А за сергия и не мисля. Който иска да го гледат с недоверие и от високо да си отваря.
При наличието на електронна поща за поръчки, системи като www.bsms.bg за уведомяване и куриерските фирми за доставки, наемането и поддържането на сергия не се рентира! Освен ако няколко души пчелари не си направят някаква кооперация и да покрият цялата гама пчелни продукти в някаква "медена къща".
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
14054255_10205888905536760_823529739751643877_n.jpg
Още една сергия на търгаш... ЪЪЪ Моята е, виновен ли съм, че си скъсвам гъза да докарам до 5-6 вида мед, прашец, прополис, млечице и разни там смески, мед с прашец, с млечице, клеева тинктура и тнт..... Ами не мисля, напротив гордея се. Да не всичко на сергията е извадено на пчелина, но това е едва един единствен вид мед... и защо, ами защото с друг колега разменяме медове за по-голямо разнообразие на нашите щандове...
Респект! Красива подредба, ала за да достигнеш онези за които говоря ще са необходими поне десетина вида още.Още една сергия на търгаш... ЪЪЪ Моята е, виновен ли съм, че си скъсвам гъза да докарам до 5-6 вида мед, прашец, прополис, млечице и разни там смески, мед с прашец, с млечице, клеева тинктура и тнт..... Ами не мисля, напротив гордея се. Да не всичко на сергията е извадено на пчелина, но това е едва един единствен вид мед... и защо, ами защото с друг колега разменяме медове за по-голямо разнообразие на нашите щандове...
Наблюдавам до колкото мога ситуацията. Пчеларите с дребни количества, които продават на фирми изкупвачи продадоха вече каквото имат. Доста колеги с по-големи количества изчакваме заради цената. Повечето си искаме 5 кинта чисто, но изкупвачите се запънаха на 4,30-4,50 и сега се надлъгваме. Ще видим до къде ще я докараме.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Човека е инжинер.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))