Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
Ако може да питам: имате ли си собствена лаборатория за изследване поне на някои от показателите? И втори въпрос: ако ви изпратя бурканче мед, ще ми направите ли изследване?
П.П. Срещу заплащане естествено.
Здравейте,

Имаме лаборатория за изследване на почти всички показатели, но нямаме практика да извършваме анализи срещу заплащане. Случва се да го правим като услуга за някои наши редовни доставчици, които искат да сверят за себе си определен показател, но сега е кампания и лабораторията е достатъчно натоварена.

[QUOTE=jdrumev;105488]
Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
Не сме запознати кога какъв мед е върнат,

Малко слъгах те!
Не знам кое Ви кара да мислите, че "слъгваме". При нас няма върнат мед, а няма как да знам какво се случва в двора на колегите. Като цяло, в пчеларските среди има много фолклор от типа "една жена каза", на който не бива да се обръща голямо внимание. Мога да изброя десетки случаи, когато купуваме мед от едно населено място, няколко съседи и приятели си продават меда заедно. На следващия ден звъни някой от тях и пита защо на комшията сме дали 20 стотинки повече, с кое неговия мед бил по-хубав. А просто комшията, за да се изкара по-можещ и разбиращ, след като си тръгнем казва, че на него сме платили 20 стотинки отгоре, защото меда му бил по-хубав, но сме го помолили да си мълчи. Надявам се никой да не се засегне, но пчеларските приказки понякога много приличат на рибарските .

Поздрави