Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
НЕ!!!! НО ТВОИТЕ СА МОДИФИЦИРАНИ И МОЖЕ ДА СЪБЕРАТ И ПО 3 КИЛА .Ти мед не ядеш, повече за продан.Нали това е твоето верую В ПЧЕЛАРСТВОТО. Интересно ми става как така даваш съвет да оставят 25 кила мед на отводка на корпус? Ами не се бъзикай с момчето,независимо че не е прощъпулник в пчеловъдството.Все пак уважи го заради любознателността му.Има ДБ,иска да пробва с корпусна ЛР. Помогни му де–имаш всички видове с–ми кошери.Имаш поглед,професионален върху нещата.Какво да кажем ние с гайдите,само ще го подведем.Предай му опита си да изсмукваш по 400 лв. от кошер и той ще ти е благодарен.Ако ме апострофираш,ще бъда принуден да си продам ноу–хауто по колко вадя аз от кошер/тръвна/.
Хихихихи на всяка манджа мерудия, що ме връщаш един месец назад. Аз се опитвам да гледам напред, не като теб, само назад. Ама ти трябва да си бил в политиката, или на държавна работа, така хубаво лъжеш, чак мед ти капе от устата. Ама наистина си ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ. Айде дай линк каде съм казал, че досега съм спечелил 400 лв от кошер.