Е ти сериозно ли ме питаш? Ако е твой служител /въпросният счети/, може даже и на центрофугата да се включва, хаха, как сте се спазарили или па направо на скоростния лост да скача, дет предлагат колегите. Ако е счетоводна фирма, каквото сте писали у договора, това ще прави. Разбира се че ще трябва да има първични документи и някой ще трябва да се грижи за това. Има ли на някой у форума това да не му е ясно??? И не мога да загрея Цеко като даде 5 буркана или 50 тенекии какво толко трябва да му смята тоз счетоводител??? И да гледа умно по екселската таблица. Ами имаш някаква дейност /производство, услуги, търговия/ - ами смятай си разходите за дейността и приходите от реализацията и това е. Какво - амортизации ли искаш да начисляваш, рентабилност на капитала ли те интересува или рентабилност на активите или какво? Разбира се кадърният счетоводител може да ти бъде много полезен и да ти докара /или да ти спести/ пари, ноо зависи от мащаба... Пак казвам, ако подаваш разни там декларации, справки по разните му институции и има някакви срокове дето трябва да се спазват и това те затруднява, тогава вече е друго нещо.
Хах, jordanova още не беше завършила и водеше на едни свинари тука от нашия край. Беше станала факир на разпад на свинско трупно, тва себестойности, тва рентабилности, мани, мани. Е, за късмет мисля че не им е давала съвети как да си гледат прасетата и как да ги колят![]()
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
При нас има един колега със 100 кошера всяка година почва с 1к лева.Какво прави не знам,но мед вади и само мед и продава мисля че тоя лесно си прави сметката
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))