Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 26

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    много силна паша дойде слънчогледа тая година.колегата писа,че не може роеве да има,но не е прав колеги ловят още

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    много силна паша дойде слънчогледа тая година.колегата писа,че не може роеве да има,но не е прав колеги ловят още
    Да колега, гледам си от Златарица, колегата Радо76 е от Паскалевец и ние сме в тоя район.... Явно тук тази година се получава такава аномалия ...
    Мен по ме интересува дали сме направили правилно, като освободихме плодника като извъртяхме по две медни пити или има друг начин да се справим с проблема? За мен чакането като вариянт се оказа грешна тактика в случая...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от nikawr Виж публикацията
    Да колега, гледам си от Златарица, колегата Радо76 е от Паскалевец и ние сме в тоя район.... Явно тук тази година се получава такава аномалия ...
    Мен по ме интересува дали сме направили правилно, като освободихме плодника като извъртяхме по две медни пити или има друг начин да се справим с проблема? За мен чакането като вариянт се оказа грешна тактика в случая...

Това с освобождаването е хубаво,но аз ще го направя след слънчогледа.Да не го правя това упражнение пак.1 рамка може според мен ,но нека по опитните кажат,се пак съм 3 годишен пчелар

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •