Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 83

Разгънат преглед

Наблюдател
    Регистриран
    20.02.2016
    Поздрави на всички пчелари ,
    След дълго четене като "гост" тук , Реших да се регистрирам в форума .
    Не съм пчелар /все още ! / ,но имам приятел /двама/ които са такива .Та те се занимават с пчеларство от няколко години и са го превърнали в основна дейност за препитание/ по моите наблюдения се справят много добре/.
    Исках да споделя нещо тук в тази тема :
    Миналата година единият от тях ме попита дали мога да му доставя някакъв препарат от Русия /за пчели става въпрос / !
    Понеже знаеше че аз търгувам с Русия и във града в който се произвежда това са моите приятели , ме попита дали мога да му доставя някакво количество за проба .Прочел нещо някъде и получил много добри отзиви .Та след опити да се свърже и да му "изпратят " е ударил на камък .
    Все пак ние сме "ЕС" и за доставки по интернет към нас не вървят!
    Това предисловие се отнася за препарат /в последствие разбрах че не е лекарство , а някакъв имунно стимулатор / който се казва : " эндовираза
    Произвежда се в гр. Новосибирск , Русия / между впрочем там са съсредоточени всички научни институти в Русия ,,техният "БАН" , само че град./
    Успях да го" доставя"/естествено по не официалния начин ! не става по него ! / , та есента правиха третиране /по описанието на производителя и сега коментара е че са доволни . Трябвало и сега на пролет още 2 третирвания да направят .
    Пиша това ,защото мисля че може да е полезно и на повече хора .
    Всеки може да прочете на официалният сайт за препарата , и да проследи евентуално в техните форуми за отзиви .
    Надявам се да съм бил полезен.

п.п. не знам дали мога да качвам линкове ,, но в гугъл ако го напишете правилно ще ви излезе веднага.
    Този пост е редактиран от gogoll_78; 20.02.2016 в 20:43. Причина: допълнение

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •