Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 83

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Био Апис предполагам само Борката го продава?А може ли да се открие Екофил-Р?
    Само Борката го продава тук в този форум и то на двоина цена иначе производителя е друг и го произвежда от много години ,Борката е само търговец и то доста алчен .

Потребител
    Регистриран
    27.02.2011
    А къде другаде може да се намери?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от валко Виж публикацията
    Само Борката го продава тук в този форум и то на двоина цена иначе производителя е друг и го произвежда от много години ,Борката е само търговец и то доста алчен .
    Ако мога да попитам,кой е другия производител и на каква цена продава?Борката дава литъра за 15 лв,кадето другаде да видя подобно лекарство,то е над 30 лв литъра.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от валко Виж публикацията
    Интересно защо Борката като най-осведомен по въпроса мълчи. Поне да се беше защитил

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Интересно защо Борката като най-осведомен по въпроса мълчи. Поне да се беше защитил

мога да го направя но едва ли някой го интересува важното че вече ми е лепнат етикета "много алчен търговец".... а веднъж очернен върви обеснявай че нямаш сестра....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Направо не е за вярване.Един нищо не значещ хрян.Какво може да върши.Ще го пробвам догодина на есен.Пролетта ще го засея.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Писал съм го на няколко пъти из темите тук - за разлика от видеото - от изшушен хрян с картофобелачка (или нож) се изрязва 2-3 парченца, слагат се в пушалката и работиш така или минаваш и пушиш през входа няколко пъти и се прехвърляш на следващият кошер. Рецептата е от руснаците - изпробвано върши страхотна работа
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Писал съм го на няколко пъти из темите тук - за разлика от видеото - от изшушен хрян с картофобелачка (или нож) се изрязва 2-3 парченца, слагат се в пушалката и работиш така или минаваш и пушиш през входа няколко пъти и се прехвърляш на следващият кошер. Рецептата е от руснаците - изпробвано върши страхотна работа
    Колко пъти може да се ползва, хряна за акара?
    Тези кошери не бяхали от шперплат, на клипа?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •