Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Браво Матеев, БРАВО.

И всички добре запомнете едно важно правило когато говорите за конфедерацията ЗА НЕЯ ГОВОРИТЕ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО

Второ правило никога не питате нищо.

Ако не спазвате правилата сте ВЪРЛИ ГАЧОВИСТИ СЪС СПЕЦИАЛНА ПРОВОКАТОРСКА МИСИЯ.

Днес си работя и си мисля за форума за конфедерацията за политиката в пчеларството и т.н. Осъзнах че съм мнооооого прост. За какво ми трябва да се обаждам. Форума си има собственик който да го управлява, конфедерацията председател и т.н. Аз къде ходя да се муша между шамарите. Заставам си тихичко и каквото направят по умните и по кадърните направят, аз ще гледам да ползвам ситуацията в моя полза и толкова. Няма нерви, кавги обиди, загуба на време и т.н.
Успех.

Гледам меренето на ръчичките е категорично в моя полза (благодаря), но вече не държа да получа извинение. Дори мога АЗ да се извиня като достоен и честолюбив мъж.

ГОСПОДИН МАТЕЕВ, ДЪЛБОКО СЕ ИЗВИНЯВАМ АКО СЪМ ВИ ЗАСЕГНАЛ. НЕ Е БИЛО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО.
Не искам да си мерим ръчичките, още повече че явно не можеш да броиш за кого са дадени по-много. Искам само да кажа, че това което аз направих за пчеларския сектор през 2015-та година никой досега не го е правил. При това положение едно "благодаря" нямаше да е излишно, пък чак после започни с критиките, че е можело да да се направи и повече и да се похарчат още повече чужди (а не твои) пари.

И за да ти е чиста съвеста (защото моята е чиста), не е ли редно като представител на Ганчовистите да напишеш какво е направил Ганчо през последните 13 години и най-вече през 2015-та година, за която аз се хваля. Хайде, направи сравнителен анализ между нас двамата - няма да ти се разсърдя. Дори ще се зарадвам, че даваш публичност на Ганчовистките героизми - измами, лъжи, изнудвания, фалшиви подписи по различните документи и т.н.

Не ми се сърди - ако твоите въпроси ми ги беше задал някой друг от форума, щях да имам съвсем различна положителна реакция. Но зададени точно от тебе - не ми се сърди, но това си е чиста провокация с все още неясни за мене задни и нечисти помисли. Ако искаш да си изчистиш името и отрицателния имидж от натрупаните негативни отношения към тебе, защото си Ганчовист, ами ПУБЛИЧНО СЕ ОТКАЖИ ОТ ГАНЧО. Вече ти предложих - откажи се от Ганчо и стани член на Конфедерацията, пък после можеш да поработиш поне малко в публична полза (без пари естествено) и да създадеш в Стара Загора едно ядро от ентусиасти, борещи се за доброто (а не за злото) на всички пчелари. След 3 дена е годишното отчетно-изборно събрание на Конфедерацията - бъди така добър да дойдеш на него, да станеш член и след това гордо да вдигнеш глава и да съобщиш публично, че ти също вече си част от ПРОГРЕСИВНОТО ПЧЕЛАРСТВО В СТРАНАТА.