Цитат Първоначално публикувано от n.kostadinov Виж публикацията
Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
При създаване на конфедерацията се говореше за пълна прозрачност. В този дух мисля, че е редно да ни запознаете с най-важното от ежеседмичните ви заседания в работната група по програмата.
Аз съм единия от онея двамата дето са попълвали преди година анкетна карта или както там се казваше за присъединяването ми към КБП.Да в началото се говореше за прозрачност,информираност, избиране на УС с гласуване,отчитане на реално извършена дейност,организиране на лектории през зимните месеци и още идилии за които в момента не се сещам и не ми се рови в архива.До този момент нищо от това не се е случило и аз както Рости(извинявай ако бъркам) се изрази се чувствам като един пълнеж който бе необходим за създаването на КБП.Сега отново ще каже Матеев ами то като никой не дава пари какво искате и аз еди си колко съм похарчил.....Ами добре аз и много други хора сме готови на членски внос,но за една година членство дори и да не знам със сигурност член ли съм на КБП или не е направо несериозно...
Най-тъжното е, че никой не се сеща, че както всички останали организации, така и тази изигра вече своята роля