Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
Виждам , че си се поровил в същата фейсбук група .
Аз се опитах в два поста там да обясня на колегите , че доклада е орязан в статията и не е насочен срещу пчеларите , а е в тяхна полза , но с малки изключения коментиращите дори не бяха прочели статията . Коментарите са насочени към това , че има някаква световна конспирация срещу българските пчелари . Отказах се въобще да влизам в спор с този Кисьов , но погледнах , че май е от майкоразвъдния пчелин във Виница общ.Първомай , който пък фигурира във файла споделен от Дони , така че той самият много добре знае какво е дереджето там и че доклада не е някаква конспирация . И ако при него има заболяване то от къде е дошло , той е внасял майки , или какво . Ако вирусите са от вносните майки , а техните майки са от чистата раса , защо са болни ?
Направи ми впечатление , че за една част от коментиращите пчеларството е алгоритъм от действия от рода на есен ленти, пролет сироп и ленти, после магазини, следват тенекии , търсим добра изкупна цена , пак ленти и т.н. Няма смисъл да се коментират вируси , болести , селекция и други подобни с хора , които не искат да четат и да се информират .
Колега ,ти ме обиди на старо куче ,ама аз ще си го върна:Ти си пълен младок и навярно новобранец.Тръгнал си да спориш с Кисьов и да се чудиш кой е той.Ха Ха ,в моите спомени баща му и Петров са двете страни на една монета.Това е лицето ,кой знае колко има зад тях.Спирам че пак ми се скапа писането.