Някога имаше, но тогава той, по стар български обичай, сам го узорпира (или по-правилно е да го кажа - купи си го). А след нещата, които направи в последствие, то желаещи за членове няма, пък камо ли за поста му. Пловдивското дружество помнят историята по-добре от мен.Въобще има ли желаещи към поста на Михайлов....
То е едно и също. Съжалявам, ако още не сте го проумяли.Още повече за позицията на Г-н Цонев,от постовете на когото си извадих извода,че мисли повече за благото на обществото отколкото за пчеларите...
Когато започнеш да "пречиш" на някой твой съсед, няма закон, който би могъл да те опази да не си преместиш кошерите.
А в протестната декларация на Ганчо каква беше неговата позиция? Да имаше критики против неговото становище? Аз не чух - значи сте съгласни.Аз мисля,че господин Матеев е изключително интелигентен човек,но вероятно и той допуска грешки.Лично на мен не ми хареса не много ясната му позиция относно изнасянето на кошерите от населените места(ако въобще това стои на дневен ред).