Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 640

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Камъните ти Дони са в моята градина. Този човек си позволи да нападне по грозен и не мога да намеря такава дума, начин цялото пчеларско дружество "АКАЦИЯ" Пловдив. Такава простотия в пчеларските среди не бях срещал. Естествено цялата тази омраза му е насадена от един човек, А сети се ако можеш как се казва.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Камъните ти Дони са в моята градина. Този човек си позволи да нападне по грозен и не мога да намеря такава дума, начин цялото пчеларско дружество "АКАЦИЯ" Пловдив. Такава простотия в пчеларските среди не бях срещал. Естествено цялата тази омраза му е насадена от един човек, А сети се ако можеш как се казва.
    Или трябва публично да го изобличиш (след като той си е позволил да ви нападне публично, явно не се срамува от думите си) и да разкажеш и на нас, останалите, ситуацията възможно най-обективно и безпристрастно. В противен случай, за такива като нас незапознатите със ситуацията, подобни изказвания звучат като злобарски нападки на личностна основа, а това подронва ВАШИЯ авторитет ( в случай че това е от значение за вас).
    ...или ако няма какво да бъде разказано, за да запазите достойнство по-добре да преглътнете обидата и да забравите за случая.

Може и да греша, но човеченцето вътре в мен ми казва че това е правилното.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Или трябва публично да го изобличиш (след като той си е позволил да ви нападне публично, явно не се срамува от думите си) и да разкажеш и на нас, останалите, ситуацията възможно най-обективно и безпристрастно. В противен случай, за такива като нас незапознатите със ситуацията, подобни изказвания звучат като злобарски нападки на личностна основа, а това подронва ВАШИЯ авторитет ( в случай че това е от значение за вас).
    ...или ако няма какво да бъде разказано, за да запазите достойнство по-добре да преглътнете обидата и да забравите за случая

Може и да греша, но човеченцето вътре в мен ми казва че това е правилното.

Знам,че когато двама си ги мерят,трети не се меси,но във въпросната случка беше намесено и моето име.По точно аз бях причината за скандала,след като публикувах в ФБ група "Пчелин" тази статия http://www.fermer.bg/%D0%BF%D1%87%D0...news12073.html Въпросният господин Валери Цеков от Видин твърдеше,че Мишо се разграничава от майкоразвъдната,но когато видя статията ПОЛУДА и започна да сипе обида след обида.Понеже много обича да трие постовете си,аз копирах част от тях,а Бонев копира цялата страница. Пускам ви ги да им се порадвате и сами преценете дали Бонев е бил прав.

"Вие с Димитър Борев усирате целия пчеларски сектор с лъжите си и не се спирате .Вие ще Разстурите и най-голямата пчеларска група.Хората ще им се догади от Вас ))) "

"Плиткоуми ,сте и четете пет реда от новина .но не и цялата ! 90% от пчеларите и 100% от Пловдивските не искат да виждат по-далеч от върха на носа си. Срам и резил е точно аз да ви го казвам. Това е обидно за Вас "

"Точев , моля те прочети и се запознай и след това поствай ,но ти го правиш умишлено ,щото си част от помията ,която мърси пчеларския сектор и то е защото не си с пчеларите и съм сигурен че си на друга работа и ти дреме за нас!!! Но си мръсник по душа и си вреш носа където не трябва . Да не си случайно Пловдивчанин )))) "

"Вие Пловдивчани сте тия дето искат да провалят обединението на пчеларите и сте мръсни провокатори ,ако ми паднете ще ви навра в на кучето гъза мръсници такива"

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, ВЕЧЕ Е ФАКТ КБП,

МНОГО УСПЕХИ В ТРУДНИЯТ ПЪТ КОЙТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРВИ!

Пиша тук защото темата за конфедерацията е заключена, явно вече е само за членове на КБП. А ние симпатизантите какво да правим, поне само да четем!
    Поздрави, Г. Георгиев

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Заключена за всички е само темата с новините, защото ако я отключа - моментално и тя ще се превърне в парцал.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Благодаря за разяснението г-н Матеев. Преди време се говореше да има достъп само за членове на КБП, затова попитах. Хубаво би било ако се случи нещо такова повече хора да имат възможност да четат какво се случва.

ПОЗДРАВИ, ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ, УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО!

Г. Георгиев

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Днес направихме проверка в съда и се оказа, че Мишо Михайлов все още не е регистрирал новонаправената си пчеларска организация. Следователно тя все още е нелигитимна, но това не му пречи наляво и надясно по медиите да приказва разни врели-некипели. Открих още една негова измама - в списъка с учредители е вписал и Стефан Стефанов от Габрово. Това е един мой служител, когото го пратих на учредяването на Мишо с една единствена цел - да снима цялото събитие и да следи дали няма да бъде направено нещо противозаконно. На Стефан изрично му беше забранено да подписва каквото и да било и той наистина не е подписвал. Въпреки това е включен в списъка с учредителите - ха-ха ..... Нали уж учредители са само пчеларски организации - ха-ха ..... Да не би Мишо да си мисли, че и Габровската организация е с него в лицето на на моя служител, който не е пчелар и не е подписвал нищо?

За кой ли път получаваме доказателства за публичните измами, извършвани от Мишо Михайлов. Сега го чакам да видя дали ще направи и документални измами, тоест да видя какви докумeнти ще внесе в съда, и дали в тези документи няма да има фалшиви подписи и мъртви души.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •