Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
Аз споделям всичко напълно безплатно и това дали някои ще се възползва си зависи от него аз по същия начин се радвам ,че колеги споделят това, което знаят защото аз също се възползвам от техните знания .Това ,че има желаещи да станат пчелари и отварят нови теми и задават многократно едни и същи въпроси изобщо не е редно нека първо прочетат няколко книги и темите за начинаещи тук в форума и тогава да питат защото когато не знаеш азбуката няма как да започнеш да четеш и пишеш.Аз принципно помагам на колега само, когато се уверя че е сериозен и се е потрудил ,а не да чака на готово, не е нужно само желание а много труд.
Разглеждах профила на начинаещ пчелар (след поставен от него въпрос) - регистрирал се с опит в пчеларството - 20 години, брой кошери - 20.
Чудех се!? лъже ли в профила си или наистина е начинаещ с 20 годишен пчеларски опит. Смятам,за непочтено да лъжеш хората, най-малко от които очакваш нещо.
И двете неща сметнах за неверни, но и верни да бяха ...........какво да отговориш на начинаещ пчелар с 20 годишен пчеларски опит?
Просто загуба на време!?!
Та затова пуснах настоящата обява. Хора съвсем сериозна съм!

Ако съм пропуснала да благодаря на някого за оказана ми помощ и съдействие БЛАГОДАРЯ ВИ

P.s Колегата, когото коментирам, ако четейки този пост се пoзнае да не се сърди на мен.