Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
Въпреки че си избра твърде амбициозно заглавие за темата, липсва ти практически опит при работа с пчелни семейства нонстоп във фул кондишън. ДБтата обичат малко по...яваш-яваш...
То ако знаех всичко което ме вълнува и имах практика за да си осъществя идеите които ме вълнуват в пчеларството нямаше да отварям темата .Отворих темата за да споделяме и да се виждат грешните или правилните дейности да се ориентираме в някаква степен в това какви дейности правят другите във същото време и така да сверяваме правилните и грешните неща в дадения момент. Критиките когато са градивни ги приемам със удоволствие .Може и това да е причината ,че евентуално съм ги форсирал малко повече но си мисля ,че не точно това е главната причина за да изпаднат всички в роево състояние. Едното семейство беше на 10р разширих го със 2 плодникови рамки сложих и магазин и то е в роево състояние .Интересно ми е ,че събират нектар градят и имат място за складиране на нектар и пак са в роево състояние само двете който правят само смяна те са във нормална кондиция без роеви ексцесии